jueves, 17 de febrero de 2011

L'Atletisme Montornès a Punta Umbria amb 4 equips 12/13-02-2011

L'Atletisme Montornès a Punta Umbria amb 4 equips

Els 4 equips del Club Atletisme Montornès classificats pels campionats estatals de cros van viatjar aquest cap de setmana fins a Punta Umbria (Huelva) on es va disputar el XLVI Campionat d’Espanya de cros per clubs. Tot i no aconseguir els resultats esperats, sobretot al cros llarg masculí on l’any passat el conjunt vallesà va finalitzar 9è, els resultats han estat bastant satisfactoris en línees generals.

A la categoria sènior masculí ja que s’havia aconseguit la classificació a les dues curses (cros curt i cros llarg) es va decidir sense tenir molta gent fer dos equips amb els atletes justos per puntuar (4), sense cap mena de reserva. Aquest fet va jugar una mala passada a l’equip vallesà ja que el a priori millor fondista del club, Otmane Btaimi que havia d’estar entre els 20 millors va estar la nit prèvia a la final amb febre i només va poder sortir a córrer per acabar i que el club no quedes fora de la classificació. La resta de l’equip va estar on es preveia i van finalitzar en 24à posició per equips (Elias Resina 64à,  Lluis Vila 96è, Victor Morente 104è i Otmane Btaimi 173è). Al cros curt els 4 homes que sota una intensa pluja van aconseguir la 43a posició per equips van ser Iván Limia 131è, Isaac Duarte 192è, Luis Moreno 228è i Albert Lapuente 241è.
Els dos equips juvenils que debutaven en un campionat d’Espanya van tenir una destacada actuació. L’equip masculí capitanejat per Artur Bossy va finalitzar 33è. Els atletes que van puntuar van ser Artur Bossy 2n, Pol Morell 137è, Ferran Calero 169è i Sergio Carrillo 220è. Bossy amb aquesta segona posició es presenta com a ferm candidat a lluitar per una de les places del podi al  campionat d’Espanya individual a disputar el 27 de març a Astúries.
Pel que fa a l’equip femení no va poder puntuar ja que el fort ritme de la 1a classificada va fer tancar el temps d’arribades molt d’hora i tant Rocio Hernández com Dania Fernández no van poder puntuar. Inès Ferrón va acabar en una molt valuosa 111a posició.