Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 4 de marzo de 2011

Henkel i la Mitja renoven el seu compromís solidari. 03-03-2011

“ Tots participem, tots guanyem” : Henkel i la Mitja renoven el seu compromís solidari.


· Henkel farà una donació a Creu Roja Granollers per cadascun dels inscrits.
· La recaptació íntegra de la Mini es destinarà a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers

Factoria Henkel, Montornès – Aquest dijous a la tarda ha tingut lloc, a la factoria que Henkel te a Montornès del Vallès, la ratificació de l’acord pel qual Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca destinen part de la recaptació de les curses d’aquest any a causes solidàries de la comarca.


Aquest acte ha comptat amb la presència de Jaume Armadans,  president de Creu Roja Granollers, del Dr. Germà Morlans i Anna Pareja, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més del cap de factoria de Henkel Montornès, Jordi Juncà, i de Pascual López, de l’organització de la Mitja.
Un any més, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària. Aquesta cursa per a  nens de entre 3 i 11 anys es celebrarà el dissabte dia 26 a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini és destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers per l’adquisició de material i la millora de les instal·lacions.
Henkel és des de fa 18 anys el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquesta edició farà una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5km. Aquesta aportació es destinarà a projectes sociosanitaris que Creu Roja Granollers porta a terme a la comarca.
També com a novetat, es posarà a la venda un bolígraf amb el lema “tots participem, tots guanyem”. El preu serà d’un euro i tots els beneficis es destinaran a les causes solidaries esmentades: Hospital i Creu Roja de Granollers.
El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori s’amplia aquest any amb aquestes noves iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris.
Les inscripcions a la Mitja i els 5km es varen esgotar en poc més de dues setmanes de la posada a la venda. L’organització havia previst un màxim de 4500 inscrits per les dues curses, incrementant així en cinc-cents atletes la participació de l’any anterior sense augmentar, però, els costos de les inscripcions. Les inscripcions a la Mini Solidària són encara obertes, a un preu de tres euros, fins que s’arribi als 400 atletes màxims previstos per l’organització

No hay comentarios: