Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 28 de marzo de 2011

Otmane Btaimi, del C.Atletisme Montornès, guanya la 18a.Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 27-03-2011

Otmane Btaimi, del C.Atletisme Montornès, guanya la 
18a.Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca
 1º y 2º mitja hombres
Tot i la pluja, més de 3700 atletes prenen la sortida a Montornès.
· Btaimi aconsegueix que,  primera vegada en les 18 edicions, un atleta del C.Atletisme Montornès guanyi la Mitja.
· Meritxell Calduch, del F.C.Barcelona, guanya en categoria femenina

Montornès del V. - Amb una arribada espectacular i sobre la mateixa línea d’arribada, Otmane Btaimi (C.A.Montornès) s’ha imposat sobre Samir Ait Bouychamane (Univ.País Vasco). Btaimi ha aturat el cronòmetre en 1h07min34seg. , el mateix temps que ha marcat Ait Bouychamane. El tercer lloc ha estat per Adrià Garcia (F.C.Barcelona) que ha entrat en 1h.08min.35seg. El veterà i diverses vegades guanyador de la Mitja Montornès, Benito Ojeda (Domingo Catalán F.C.) ha entrat en quarta posició. El C.A.Montornès ha arrodonit l’èxit amb la victòria per equips.

 Podio hombres 1º,  2º y 3º


En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Meritxell Calduch (F.C.Barcelona), campiona de Catalunya de mitja marató, que ha completat el recorregut en 1h.17min.36seg. La segona clasificada ha estat per la guanyadora del 2010, Hasna Bahom (A.A.Catalunya), amb un temps de 1:20:10. Completa el podi l’atleta ucrainiana del J.A.Sabadell, Inna Lebedieva que ha entrat a meta en 1:24:29. Per equips, el guanyador ha estat el Sant Celoni.
Podio mujeres 1º,  2º y 3º
En una cursa marcada per la intensa pluja inicial, els sis primers atletes han baixat de 1h.10min. la qual cosa indica el circuit ràpid i l’alta competitivitat que ha assolit la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca en aquesta edició. La Mitja ha fet rècord d’atletes arribats a meta, prop de 2500.

De forma paral·lela i amb recorregut compartit, s’ha fet la cursa dels 5km. Aquesta cursa ha comptat amb més de 1400 participants i el guanyador ha estat, també en un final ajustat, Antonio Gómez (C.Atletisme Montornès) que ha superat al guanyador de les darreres edicions i també atleta del Montornès, Ivan Límia.

Els organitzadors han destacat que, tot i l’augment notable de participació i la climatologia adversa, la cursa ha transcorregut sense incidents i tots els serveis han funcionat de forma satisfactòria. Per aquest objectiu s’ha organitzat tot un dispositiu que incloïa més de 350 persones i que ha funcionat a un gran nivell: voluntaris, Creu Roja, metges, Protecció Civil, policies locals, Mossos d’Esquadra... tots han col·laborat per fer la millor Mitja.

Tots els participants han rebut una samarreta i un lot d’obsequis de Henkel, entre d’altres serveis totalment gratuïts com són el guardarroba, la llar d’infants, massatges, menjar de pasta, begudes, foto d’arribada, missatges al mòvil amb la seva classificació...

Les curses han estat el darrer acte d’un cap de setmana ple d’activitats. Dissabte al matí s’havien organitzat visites guiades i activitats mediambientals. A la tarda del mateix dissabte es va celebrar la Mini Marató Solidària, que també va fer rècord de participació amb 450 nens i nenes i que destina la totalitat de la recaptació a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.

L’aspecte solidari de la Mitja ha estat un altre dels grans eixos d’aquesta edició, amb el lema de “tots participem, tots guanyem”. A més de la Mini Solidària, Henkel farà una donació per cada atleta inscrit a la Mitja i els 5km. que anirà destinada a Creu Roja Granollers per projectes sociosanitaris a la comarca. També s’havia posat a la venda el bolígraf solidari, del que tots els beneficis es repartiran entre les dues causes esmentades.

La Mitja però no acaba el diumenge. Tothom que ho desitgi pot participar al 1r. Concurs fotogràfic de la Mitja amb les imatges de les curses de dissabte i diumenge. Hi ha premis, que es lliuraran al mes d’abril, per les millors fotografies.

Un any més, Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès, s’han omplert  d’activitats amb la Mitja.


No hay comentarios: