miércoles, 13 de abril de 2011

Atletisme MONTORNÈS MASCULÍ 4rt A LA PRIMERA JORNADA DE LLIGA CATALANA DE CLUBS. 10-04-2011

EL C.A.MONTORNÈS MASCULÍ 4rt A LA PRIMERA JORNADA DE LLIGA CATALANA DE CLUBS

Aquest diumenge 10 d'abril, ha començat la Lliga Catalana de Clubs 2.011 amb la celebració de la Primera Jornada classificatòria d'aquest campionat autonòmic per equips.

El C.A.Montornès, recent ascendit a la màxima categoria catalana i enquadrat al grup A, va competir al complex esportiu de Can Jofresa de Terrassa.
El club montornesí va assolir un meritori 4rt lloc, que d'acabar així li donaria el pas a la final per la disputa del títol.Per arribar a aquesta final s'hauran de guanyar el lloc el proper 17 de Abril a Barberà del Vallès . Aquesta segona jornada es preveu d'infart, ja que només els quatre primers aconsegueixen plaça i actualment el C.A. Montornès es 4rt (167,5 punts) a tant sols mig punt de 5è el U.A.Barberà (167) i a mig punt del 3er. el C.A.Vic (168).

Destacar la gran actuació del recent guanyador de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, l'Otmane Btaimi que va guanyar el 5000 metres llisos amb una marca de 14:53:91 seg. La mateixa posició que va assolir l'Albert Herrero en llançament de pes amb 14,46 metres. En segona posició va finalitzar Cristóbal García al 400 metres tanques realitzant 58,98 seg i Elias Resina fou tercer als 5000 metres llisos amb 15:27:01 seg.