Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 11 de mayo de 2011

Les noies de l’Atletisme Montornès surten de Tarragona amb opcions d’ascens 11-05-2011. Atletisme Montornès


Les noies de l’Atletisme Montornès surten de Tarragona amb opcions d’ascens

 No va ser la millor jornada de les nostres noies aquest dissabte a Tarragona i es van notar en excés les tres importants baixes amb les que comptàvem,  però tot i així les noies van finalitzar amb series opcions d’aconseguir encara l’ascens a la 1ª categoria ja que van ser quartes a la 1ª jornada de la final d’ascens a tan sols 8,5p de la segona plaça que dona ascens. Tot i les esmentades baixes no es va deixar cap prova sense cobrir, les atletes van estar a un nivell molt alt fent moltes de les seves millors marques personals i fins i tot es va tornar a guanyar alguna que altra prova. Van destacar les victòries de Patricia Purificación als 100m llisos amb un temps de 12”86, Ana Olea al llançament de javalina amb 29,34m i Sandra Quintanilla al llançament de pes amb 8,78m el que suposa un nou record del club. Aquest diumenge al matí a Mataró es disputa la última jornada de la final. En principi es una jornada més favorable pel conjunt montornesí i si s'aconsegueix competir sense cap baixa l'equip pot intentar si mes no lluitar per estar entre els 2 millors.  



Tots els resultats de la 1a jornada de la final els podeu trobar a http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2011/lligacat2011/resullligacat3am2aftarragona7511.pdf
En breu a la web del club tindreu fotos de l’encontre www.atletismemontornes.es
Passi el que passi  aquest diumenge a Mataró les noies de l’atletisme Montornès ja han fet historia.

Pel que fa a l’equip masculí, aquest cap de setmana a Manresa, amb l’objectiu de la permanència aconseguida,  lluitaran a l’encontre pel títol català de lliga per aconseguir la millor classificació possible i si pot ser mirar d’estar entre els  4 primers classificats que donen pas a la copa Catalunya.

--
Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa

No hay comentarios: