miércoles, 22 de junio de 2011

ARTUR BOSSY SOTSCAMPIÓ D'ESPANYA EN 3000 METRES LLISOS. PATRICIA PURIFICACIÓN A QUATRE CÈNTESIMES DEL BRONZE. 18-06-11. Atletisme Montornès

ARTUR BOSSY SOTSCAMPIÓ D'ESPANYA EN 3000 METRES LLISOS. PATRICIA PURIFICACIÓN A QUATRE CÈNTESIMES DEL BRONZE. 18/19-06-2011

El passat cap de setmana, 18 i 19 de juny, es va celebrar el LXè Campionat d'Espanya Juvenil a l'Estadi Municipal de Granollers.

El resultat més destacat del C.A.Montornès el va aconseguir l'Artur Bossy que va guanyar la medalla d'argent en la prova dels 3000 metres llisos amb una marca de 8:46.06 seg. Artur demostra que està entre el millors atletes nacionals i s'apropa a la selecció espanyola, ja que disposa de mínima pel campionat del món, a falta de la confirmació per part de la Real Federación Española de Atletismo(RFEA).

Patricia Purifiacción per la seva banda va quedar-se a portes del podi, exactament a quatre centèsimes acabant en 5ena posició amb 26,11 seg en els 200 metres llisos.

En els 400 metres tanques va debutar la Inés Ferrón aconseguint ser semifinalista amb 69.92 seg.

Sandra Quintanilla no va tenir un bon dia i es va haver de conformar amb la 9ena posició en llançament de disc amb 30,26 metres.