Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

sábado, 16 de julio de 2011

ARTUR BOSSY AL CAMPIONAT DEL MON JUVENIL en Lille del 06 al 10 de Julio 2011. Atletisme Montornès

ARTUR BOSSY ANGUERA AL CAMPIONAT DEL MÓN D'ATLETISME



 Artur Bossy Anguera, atleta del Club Atletisme Montornès, ha participat al campionat del Món juvenil d'atletisme celebrat a Lille, França, entre el 6 i el 10 de juliol.

 L'atleta entrenat per Esteban Giménez (Tècnic Superior en Atletisme i ex atleta internacional), ha fet una temporada magnífica, assolint cinc medalles de cinc possibles, als campionats d'Espanya d'aquesta temporada. Situant-se com a primer del ranking nacional de 2011 amb els 8'30''96 que va acreditar a Lille en els 3.000 metres.



 La selecció Espanyola juvenil va arribar el dia 4 de juliol a Lille amb motiu de l'assistència als actes de presentació. A partir del dimecres dia 6 van donar inici els campionats, en jornades de matí i tarda, fins al diumenge dia 10 que es van disputar les últimes finals i els actes de cloenda. 

 L'actuació de l'Artur ha estat molt positiva. Al seu debut com a atleta internacional, tot i assolir la 20ª posició, ha estat el 5è atleta Europeu d'aquest campionat del Món. El fet de millorar la seva marca personal a la cursa dels 3.000 metres llisos, ens dóna una idea de la gran motivació que tenia l'atleta per obtindre un gran resultat.

  Destacar el gran ambient i afluència de públic que genera l'atletisme, dintre i fora de l'estadi, als països del nord d'Europa. L'esclat de colors al veure l'estadi ple, ofereix un espectacle i caliu dignes d'un campionat d'aquestes característiques, i que serà molt difícil d'esborrar de la retina de l'Artur.

 L'Artur competirà fins al 24 de juliol amb la intenció de millorar els seus registres en altres distàncies com els 1.500 m.ll. o els 5.000 m.ll, aprofitant així el gran estat de forma que va demostrar a Lille. 
> Exhaurit aquest període, iniciarà un descans de 10 dies passius amb l'objectiu de regenerar físicament i mental, l'esforç i dedicació que ha suposat aquesta temporada atlètica i d'estudis, els quals ha acabat amb bona nota a l'IES Vil·laromana de la Garriga.

Dos subcampionats i tres medalles de bronze als diferents campionats d'Espanya (segon al cros, pista coberta, per federacions i aire lliure) juntament amb la millora de la seva marca personal a totes les distàncies que ha participat (400, 800, 1.500, 3.000 i 5.000), han fet que aquesta temporada sigui difícil de millorar.


Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa
Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: