Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 11 de septiembre de 2011

Dos atletes del Atletisme Montornès guanyen l'or als jocs mundials per a policies i bombers.


2 bombers de Montornès campions als jocs mundials per a policies i bombers.
Els atletes montornesins, Iván Limia i David Galvany van aconseguir fa uns dies la medalla d’or als jocs mundials per a policies i bombers que aquest any s’han disputat a Nova York del 26 d’agost al 5 de setembre.
Limia, bomber del parc de Vic, es va emportar l’or a la prova dels 3.000m obstacles on ja partia com un dels favorits al haver aconseguit l’argent fa dos anys a Vancouver. Limia també va participar a la prova del cros curt on va aconseguir la medalla de bronze en una prova guanyada per un policia brasiler i on un bomber veneçolà va  ser segon.


Per la seva part Galvany, bomber del parc de Mollet, va donar la sorpresa a una de les proves més mítiques del calendari bomberil com es la “stair race” on es va acabar imposant als italians, madrilenys i australians que eren els grans favorits per aconseguir l’or. Galvany va ser l’unic atleta que va pujar els 37 pisos del núm. 7 del World Trade Center en menys de 4 minuts.
Tant Galvany com Limia formaven part d’un equip de bombers de la Generalitat que havia de disputar l’ “ultimate firefighter” una altre prova relacionada amb la feina diària de bombers però va ser suspesa degut a l’huracà Irene i no es va poder disputar
Aquests Jocs son l’esdeveniment esportiu que més participants alberguen desprès del JJOO.  Aquest any van participar prop més de 16.00 esportistes en els poc més de 60 esports presents al calendari. La propera cita mundial serà a l’estiu del 2013 a la ciutat Nord Irlandesa de Belfast.


No hay comentarios: