Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 24 de noviembre de 2011

Pedalada BTT 2011 organizada por el Club Ciclista Montornès 27-11-2011


 INSCRIPCIONS
Pedalada BTT 2011 organizada por el Club Ciclista Montornès 27-11-2011. Salida a las 9:00
Les inscripcions es realitzaran a través d’aquesta web
Recordem que es important indicar la Talla del Mallot al Formulari de Preinscripció


PREUS DE LES INSCRIPCIONS
PARTICIPANTS FEDERATS – 20 € amb llicència F.C.C. o F.E.C. PARTICIPANTS NO FEDERATS – 26 € amb assegurança d’un dia
Per fer efectiu el pagament i oficialitzar la inscripció cal fer una transferència bancària del dia 2 de novembre al 22 de novembre.
CAIXA LAIETANA 2042 – 0088 – 18 – 3300003340

S’haurà de fer un ingrés per participant i inscripció. 

Haurà de constar el nom i cognom del participant i l’activitat “Pedalada”. El resguard o comprovant d’ingrés s’ha de presentar el dia de la pedalada a la taula corresponent juntament amb la llicència federativa i DNI.

Les inscripcions estan limitades a 250 participants, en cas de que abans de la data de tancament de caixa s’hagin esgotat els dorsals no hi haurà ampliació del nombre de dorsals ni inscripcions el mateix dia. 

Es notificarà per correu electrònic el dorsal que correspon a cada participant. 

No s’admetran llicències federatives que no siguin de la F.C.C o de la F.E.C. 


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ CLIQUEU AQUÍ
http://www.cciclismomontornes.org/4.html

REGLAMENT DE LA PEDALADA BTT 2011

La inscripció en la pedalada comporta l'acceptació total del reglament. 

És responsabilitat del corredor estar en possessió d'una llicència federativa i o cicloturista que inclouen assegurança per danys personals i de responsabilitat civil. 
La organització declina tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o a tercers. A fi efecte de no córrer cap risc innecessari, la organització fa una assegurança amb validesa d'un dia al participant NO FEDERAT. 

És OBLIGATORI l'ús del CASC homologat. 

La pedalada és oberta a tothom, però es recomana preparació i experiència en BTT, amb dos recorreguts marcats: un de LLARG de 30km aprox., i un de CURT de 15km aprox. 

El circuit estarà senyalitzat i amb controls i cada corredor estarà obligat a seguir el recorregut de la prova prèviament senyalitzat. La organització recorda que el recorregut no està tancat al trànsit. 

El dorsal s’haurà de recollir el mateix dia de la pedalada a partir de les 8.00h del matí o bé el dissabte 26 de novembre de 17:00 - 19:00 hores al local social del Club – Lateral Pavelló d’Esports. Cal portar el DNI, llicència i comprovant de pagament.

El dorsal ha d’estar en un lloc de la bicicleta ben visible durant la pedalada, en acabar, i entregar el dorsal es donarà l’esmorzar (botifarra i beguda) + bossa d’obsequis amb diferents productes. 

També s’obsequiarà a tots els participants amb el maillot INVERSE de la pedalada. Hi haurà un sorteig de material esportiu.

La organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la pedalada en cas de força major. Si per motius aliens a l’organització s’hagués de suspendre la pedalada, es comunicarà la nova data de celebració. 

Per als MENORS de 16 ANYS és imprescindible la signatura del pare o tutor legal qui serà el responsable, i aportar el número de la targeta sanitària (CatSalut) al full d’inscripció. 

Els participants seran els responsables del seguiment de les normes de circulació. 

Els abandonaments, hauran de ser comunicats en els controls del circuit. 

La organització no es fa responsable de les destrosses que es puguin ocasionar abans, durant i després de la prova, declinant tota responsabilitat en quan els perjudicis que la prova pogués ocasionar al participant o terceres persones. 

Per tal de preservar el medi natural i la pròpia seguretat dels participants, la organització en els punt d’avituallament facilitarà zones per abocar les deixalles. 

El sol fet de participar implica l'acceptació i compliment del present reglament. Tot allò que no hi és especificat queda sota decisió de la organització. 

Inscripcions limitades a un màxim de 250 dorsals.


FOTOS DE LA PEDALADA 2012. pinchar



No hay comentarios: