jueves, 1 de diciembre de 2011

Iván Limia i Artur Bossy al podi de la 88ª JEAN BOUIN atletisme Montornès 01-12-11

Iván Limia i Artur Bossy al podi de la 88ª JEAN BOUIN

Dos atletes del Club Atletisme Montornès van aconseguir pujar al podi de la cursa atlètica més antiga de Catalunya, la Jean Bouin que aquest any va arribar a la seva 88a edició. La cursa que es disputa al Parc de Montjuïc va reunir a un total de 12.500 atletes de totes les categories.

A la primera de les tretze curses de la matinal va arribar el primer podi a mans d’Iván Limia que va aconseguir la quarta plaça a la prova Open disputada sobre 10km, cursa que va comptar amb la presència de 10.000 atletes. Limia no va poder seguir el ritme dels 2 primers atletes que van marxar en solitari i es va quedar al segon grup, d’unes 15 unitats, on destacava la presència de José Rios, l’internacional català que tornava a la competició desprès de la seva operació. Els integrants d’aquest segon grup es van jugar la resta dels 5 llocs de podi als dos últims kilòmetres on Limia finalment 4t es va veure superat només per l’igualadí Roger Vila que va ser 3è. La victòria va ser per l’andalús del Diputación de Jaen Miguel Angel Ruiz seguit del mallorquí Rafael Vallcaneras, va completar el 5è lloc del podi el tarragoní Jordi Garcia. Altres atletes montornesins destacats entre els 100 primers van ser Isaac Duarte 11è, Pedro Rodón 19è, Alberto Gutierrez 47è i Alberto Viera 83è

L’altre cursa amb presencia montornesina va ser la de Juvenil-Junior masculí on l’internacional montornesí Artur Bossy va aconseguir pujar al 3è calaix del podi en una cursa disputada sobre una distància de 6635 metres i on Bossy va fer un gran resultat en una prova amb molt nivell repleta d’atletes internacionals. Artur nomès es va veure superat als metres finals pel blaugrana Ferran Bocacha i el lloretenc Jonathan Romeo, siguent 4t el campió d’Espanya de 1.500m Marc Alcalà i 5è el francès Vouilloz Alexandre. En aquesta cursa també va pendre part el juvenil Lauren Liñan que va arribar a la 27à posició.