Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 18 de enero de 2012

L’Atletisme Montornès es queda a un pas de l’ascens al campionat de Catalunya de clubs en pista coberta.

L’equip masculí del club va fer bons els pronòstics que el situaven lluitant per l’única plaça que donava l’ascens a la final A del campionat de Catalunya de pista coberta i que al final va ser per l’Igualada que va guanyar la final B amb un total de 72 punts, 4 més que el C.A.Montornès i el Vic que varen compartir la segona posició. El montornesins, que milloren el seu 4rt lloc de la temporada pasada, varen estar a un molt bon nivell durant tota la competició, aconseguint 3 victòries parcials a càrrec de Lemen Fatty al salt d’alçada pulveritzant el rècord del club i deixant-lo en 1,95m, al 200m victòria del jove juvenil Juan Arias amb una bona marca de 23”64 i la 3a victòria la va aconseguir Jonathan Gázquez al imposar-se  en una final tàctica a la prova dels 800m. A part d’aquestes 3 victòries també es va aconseguir dues segones i tres terceres posicions.

La final va estar molt disputada i a falta del relleu el C.A.Montornès encapçalava la classificació empatats amb l’Igualada, i encara 4 clubs tenien opcions de pujar. Un error amb el canvi del testimoni va fer ser últims al relleu i perdre totes les opcions de guanyar aquesta final B. El resultat final va ser 1r Igualada 72p, 2n Vic i Montornès 68p, 4t Lleida 65p, 5è Castellar 56p, 6è Girona 53p, 7è Pratenc 46p i 8è Granollers 39p.

Aquest campionat pronostica que el C.A.Montornès va pel bon camí de cara a afrontar amb garanties els principals objectius de la temporada que son estar a la final del campionat de Catalunya de clubs al aire lliure i intentar l’ascens a la 1a divisió nacional.