jueves, 2 de febrero de 2012

ATLETISME MONTORNÈS SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS. 29-01-2012

L’ATLETISME MONTORNÈS SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

Aquest diumenge 29 de gener, s’ha disputat el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró al circuit del Camí dels Contrabandistes de la capital maresmenca. Ha estat una esplèndida matinal atlètica amb una gran participació en un circuit molt exigent on el club Atletisme Montornès ha comptat amb la presència de 51 atletes i ha obtingut 3 medalles. El millor resultat ha arribat a la prova reina masculina on els atletes absoluts del club han tornat a donar la sorpresa i han aconseguit el segon lloc per

equips només superats per un grandíssim conjunt com el F.C.Barcelona que va sumar un total de 29 punts, 78 punts han valgut el sotscampionat dels nostres que han superat per només 1 punt al Lloret i per 3 a la J.A.Sabadell, aquestes 4 equips han aconseguit la classificació pel campionat d’Espanya de cros per clubs que es disputarà el proper 19 de febrer a Oropesa del Mar (Castelló). Els montornesins van fer una cursa molt compacte i els 4 integrants que van puntuar van entrar molt junts, el millor Lluis Vila 16è que va arribar conjuntament amb Iván Limia 17è, Victor Morente va ser 21è i Elias Resina 25è quedant fora dels punts Isaac Duarte 37è, Pedro Rondon 52è i Albert Lapuente 94è. Els montornesins es consoliden com a un referent del cross català i a

Castelló disputaran el seu 7è campionat d’Espanya de cros consecutiu amb la intenció d’’apropar-se al 9è lloc aconseguit fa un parell d’anys a la Rioja. Les altres dues medalles aconseguides pels montornesins van arribar a la prova individual on Artur Bossy va ser 3è a la categoria junior masculí en una cursa on va tenir molt a prop la victòria però finalment va ser superat en els últims metres de la prova i va finalitzar tercer aconseguint un bitllet pel campionat d’Espanya individual que es disputarà el proper 4 de març a Gijón. Un altre medalla de bronze va guanyar una de les més menudes del club, Laia Vives que va ser 3a a la categoria de prebenjamí femení. Altres resultats destacats entre els 20 primers son els aconseguits per Loida Reyes 7a a la categoria promesa femení, Berta Vives 8ª aleví femení i  Gerard Sanchez 11è prebenjamí masculí. Per equips destaquen el 9è lloc dels alevins masculins, el 12è de les alevins femenines, el 15è de les benjamins femenines, el 16è dels benjamins mascullins i el 17 dels infantils masculins.