Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 2 de febrero de 2012

La Mitja Montornès a punt de tancar inscripcions.2012

La Mitja Montornès a punt de tancar inscripcions.



· En sis setmanes s’han esgotat els 3700 dorsals a la venda online.

· Les inscripcions totals superen ja les 4700, del màxim de 5000 inscripcions previst pels organitzadors.

· Només resten obertes per Internet les inscripcions a la Mini Solidària del dissabte 10 de març
Les inscripcions per Internet a la 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca s’han tancat aquest dimarts 31 de gener, en arribar a la xifra de 3700 inscripcions que l’organització havia posat a la venda online feia tot just sis setmanes.
En total, l’organització havia previst aquest any 5000 participants com a màxim entre la Mitja i la Cursa de 5km. D’aquestes, quan encara falten unes altres sis setmanes per la cursa, ja s’han cobert unes 4700, entre les inscripcions online, les presencials i les bonificades per a clubs. Recordem que aquest any l’organització de la Mitja havia incrementat el màxim d’inscrits en cinc cents atletes respecte a l’edició de 2011.


Només resten obertes per Internet les inscripcions a la Mini Solidària, cursa per nens i nenes fins 13 anys que es celebrarà el dissabte 10 de març, dia abans de la Mitja, i que destinarà tota la recaptació a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.
Un cop més, la resposta ha estat massiva i confirma la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca com una de les més atractives pels atletes populars.
Els canvis en el recorregut i l’increment de participació són els principals reptes, junt amb el canvi de dates, que l’organització te aquest any. Les obres al pont que uneix Montmeló i Montornès sobre el riu Besòs, han obligat a canviar el pas de la cursa per aquestes poblacions. Tot i això, aquest canvi s’ha aprofitat per fer un recorregut més planer i amb final en baixada, que de ben segur afavorirà bones marques i el lluïment de la cursa.
Tots els participants tenen a la seva disposició, un any més, els serveis habituals i gratuïts de la Mitja Montornès: guarda-roba, llar d’infants, vestidors, dutxes, massatges, menjar de pasta... a més del lot d’obsequis de Henkel i la resta de patrocinadors.  A més, per cada inscrit a la Mitja i els 5km., Henkel farà una donació a la Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris que aquesta realitza a la comarca del Vallès Oriental.
La presentació oficial de la Mitja 2012, la dinovena edició, tindrà lloc el proper 29 de febrer a Montmeló i allà es donaran a conèixer els corredors d’elit que realitzaran la Mitja Montornès d’enguany i es detallarà el nou recorregut.

No hay comentarios: