miércoles, 7 de marzo de 2012

Artur Bossy, campió d’Espanya de Cros amb la selecció catalana junior. 04-03-2012

F(50)CROSS ASTURIAS 2012.JPG

L’atleta del club atletisme Montornès, Artur Bossy Anguera, es va classificar quart al campionat d’Espanya de cros individual i per seleccions autonòmiques, celebrat el dia 4 de Març al circuit del Parc Fluvial de Viesques (Astúries).

En un dia plujós i nuvolat, l’atleta entrenat per Esteban Giménez, va fer una cursa molt intel·ligent al controlar als seus adversaris fins a 800 metres del final, moment en el que va marxar el màxim favorit,  el toledà Angel Ronco que seria el guanyador final. En un circuit completament cobert per una manta de gespa, l’aixopluc dels darrers dies, i les trepitjades de les curses anteriors, ens va permetre fruir d’una espectacular cursa, a on la reserva de forces pel metres finals va ser la clau.

F(49)CROSS ASTURIAS 2012.JPG
L’Artur tanca així la primera participació de la temporada en un campionat d’Espanya, que no serà l’últim, ja que el dia 11 de març participarà al campionat d’Espanya de pista coberta a Anoeta (San Sebastià),i el 24 de març a Saragossa, disputarà possiblement, la cursa més important de la temporada, el campionat d’Espanya de 10.000 metres llisos en pista, a on l’atleta del Montornès buscarà la marca mínima pel campionat del Mon junior, al mes de juliol.