miércoles, 14 de marzo de 2012

ARTUR BOSSY MEDALLA D'ARGENT AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-20. PATRICIA PURIFICACIÓN 8ena.10/11-03-2012. Atletisme Montornès

El passat cap de setmana, 10 i 11 de març, es va celebrar el Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta a San Sebastián. Els dos atletes que representaven el C.A.Montornès varen aconseguir molt bons resultats.

Destacar la medalla d'argent aconseguida per l'Artur Bossy a la prova dels 3000 metres llisos, on va marcar un registre de 8:33.43 segons a tans sols 5 centèsimes de la medalla d'or. Artur va lluitar els últims metres de la cursa amb el salmantí Saul Ordoñez per emportar-se el títol nacional en un fort esprint on només quedaven ells dos.

La propera setmana Bossy competirà el campionat d'Espanya de 10000 metres a Zaragoza on es jugarà una plaça pels propers campionats del món Júnior que es disputaran a Barcelona.

L'altre atleta del C.A,Montornès participant a San Sebastián va ser la Patricia Purificación que va a aconseguir marca personal el dissabte a les series classificatòries arribant als 7.94 segons en els 60 metres llisos. El diumenge a la gran final Patricia va acabar 8ena amb 8.02 segons.