Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 11 de marzo de 2012

Btaimi i Bahom repeteixen triomf a la 19ª Mitja Montornès. Nota de prensa oficial

Btaimi i Bahom repeteixen triomf a la 19ª Mitja Montornès. Nota de prensa oficial.
Els atletes marroquins afincats a Catalunya repeteixen els triomfs de la darrera edició.
· S’ha superat el rècord de participants  i d’arribats a meta,  superant-se per primera vegada els 3000 arribats a la Mitja Montornès del Vallès. 




 La 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a la que han pres la sortida 4.800 atletes entre les dues curses, ha finalitzat en un esprint als darrers metres, en una repetició del final de cursa de la darrera edició i amb el mateix guanyador, Otmane Btaimi (Atlètic Track) que ha guanyat la cursa amb 1h.6min.33seg. Al igual que al 2011, Btaimi s’ha disputat el triomf en una espectacular esprintada final amb el seu compatriota Samir Ait Bouychamane (Univ.País Vasco) que ha entrat a un segon (1h.6min.34seg.). El tercer en arribar a meta ha estat Nacho Cáceres Llorca (F.C.Barcelona) que ha fet un temps de 1h.07min.22seg. El primer atleta local ha estat Víctor M.Morente (C.A.Montornès) amb un temps de 1h.10min.41 seg.
En categoria femenina, la primera classificada ha estat Hasna Bahom (A.A.Catalunya) que també ha repetit triomf i ha baixat el registre del 2011, amb un temps de 1h.19min.01seg. La segona classificada ha estat Teresa Pulido (At. CP Running) amb 1h.20min.44seg. i la tercera classificada, Meritxell Bonet (Lleida U.A.) ha entrat amb un crono de 1h.22min.47seg. La primera atleta local en arribar a meta ha estat Rus María Hernández (C.A.Montornès) en 1h.28min.17seg.
En  la cursa dels 5km, la victòria ha estat per Alberto Segura (Domingo Catalán) amb 15min.01seg. La primera dona ha estat Ahlam El Kakdi (Lleida U.A.) que ha arribat en 18min.07seg.
Els primers atletes locals de la Cursa dels 5km. han estat Antonio López (C.A.Montornès) en categoria masculina i Loida Reyes (C.A.Montornès) en categoria femenina.
L’organització ha assolit amb èxit l’increment de participació, amb 5.000 inscrits. i el canvi de recorregut obligat per les obres. Per primera vegada s’han superat els 3.000 arribats a meta en la Mitja. L’excel·lent meteorologia ha acompanyat i ha permès als corredors gaudir d’un matí primaveral pels paratges de la vall del riu Mogent i han fet més lluïda encara la festa de l’esport en que s’ha convertit la Mitja, que ha omplert d’activitats tot el cap de setmana.

autor de la fotografía que acompaña la nota es Luís Duarte, fotógrafo de la organización

F. Javier Alvarez- Mitja maratón 

 Imágenes de la MITJA MONTORNÈS 2012 por FRANCISCO NIETO. (webs CULIBLANCO). 

http://www.culiblanco-futbol.com/2012/03/imagenes-de-la-mitja-montornes-2012-por.html





No hay comentarios: