miércoles, 13 de junio de 2012

BERTA VIVES CAMPIONA DE CATALUNYA ALEVÍ DE 60 METRES TANQUES I SUBCAMPIONA EN 60 METRES LLISOS. ISRAEL FERRÓN I MARINA GUARDEÑO SUBCAMPIONS EN ALÇADA I EN LLANÇAMENT DE MARTELL RESPECTIVAMENT. 09-06-2012. Atletisme Montornès

El passat dissabte 9 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Estadi Camp Clar de Tarragona. Amb una esplèndida matinal atlètica on els atletes del C.A.Montornès van destacar considerablement.

En categoria aleví femení Berta Vives va dominar els proves de velocitat impossant-se en el 60 metres tanques amb 9,82 segons i quedant subcampiona als 60 metres llisos amb 8,93 segons.
A la metixa categoria però en masculí  l'Israel Ferrón va conseguir el titol de subcampió de Catalunya en salt d'alçada, volant per sobre del 1,36 metres.
Altres resultats a la categoria aleví van ser el 4rt lloc de l'Iñaki Moret en llançament de pes amb 8,98 metres, que a més va fer els 60 metres llisos, finalitzant 12è amb 9,60 segons, a aquesta mateixa prova en Gerard Gallardo va finalitzar 7è amb 9,44 segons. Gerard a mes va a conseguir passar a la final dels 60 metres tanques amb la 5ena millor marca, pero una sortida nula el va privar de poder disputarla. Destacar també la 12è possició de Sergio Pérez en els 2000 metres llisos amb 7:17.26 seg.

En categoría Infantil femení, Marina Guardeño va millorar la seva marca personal llençant el martell fins als 36,46 metres que li otorgaren el subcampionat. A la mateixa proba en categoria masculina Lucas Garrido va finalitzar 4rt amb 28,87 metres. També destacar la Nieves Sánchez que va finalitzar 11ena en els 220 metres tanques amb una marca de 38.50 segons.

A la categoria Benjamí masculí el Raúl Pérez va finalitzar 9è en el llançament de pilota amb 23,52 metres i en categoria femenina en salt d'alçada Núria Pérez va finalitzar 13ena amb 0,92 metres.