Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 19 de diciembre de 2012

Obertes les inscripcions a la 20 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca: campionat de Catalunya de Mitja Marató 2013


Obertes les inscripcions a la 20 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca: campionat de Catalunya de Mitja Marató


 arribada dels primers classificats de la Mitja 2012. Autor: Luís Duarte

L’organització ha previst un màxim de 4200 corredors a la Mitja i 1300 als 5km.

El renovat compromís de Henkel permetrà tornar a fer donacions solidàries a projectes comarcals.

Montornès del Vallès .- Organització Mitja Montornès

El 20 de desembre de 2012 s’obren oficialment les inscripcions a la 20ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als VIII 5km.Montornès i a la 6ª Mini Marató Solidària. La Mitja arriba a la seva 20ª edició amb la celebració del Campionat de Catalunya de Mitja Marató i la millora del recorregut, un cop acabades les diverses obres que l’han condicionada els darrers anys.


Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 6000 atletes, dels que un màxim de 4200 seran de Mitja, 1300 pels 5km. i 500 per la Mini Solidària.

 Després de l’èxit de les darreres edicions, en les que l’excel·lent acollida dels atletes populars ha provocat que s’hagin exhaurit les inscripcions disponibles en poques setmanes i molt temps abans de les curses, aquest any es posen a la venda cinc-centes inscripcions més que la darrera edició.

La Mitja Montornès, gràcies al renovat compromís de Henkel com a patrocinador principal de les curses, tornarà a ser solidària amb el territori: la recaptació íntegra de la Mini es destinarà, un cop més, a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel destinarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km a Creu Roja Granollers, per portar a terme projectes sociosanitaris a la comarca.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 200 atletes que competeixen a tots els nivells.

            Aquesta edició, la Mitja Montornès es trasllada al diumenge 03 de març, un cop més per obligacions de calendari, i canvia el recorregut en el seu tram inicial al seu pas per Montmeló. Aquests canvis permetran un circuit més atractiu encara pels atletes i anul·lar els creuaments que feia la cursa al casc urbà de Montmeló.

No hay comentarios: