Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 24 de febrero de 2013

L’Atletisme Montornès campió d’Espanya de cros per clubs junior 24-02-2013

L’Atletisme Montornès campió d’Espanya de cros per clubs junior
L’equip junior de l’Atletisme Montornès s’ha proclamat aquests diumenge a Oropesa de Mar (Castelló) campió d’Espanya de cros per clubs. Amb un equip molt complert els vallesans s’han fet amb la victòria sumant un total de 62 punts per davant del Playas de Castelló 70 punts i el 


F.C.Barcelona 93 punts. El millor montornesí ha estat l’Artur Bossy que ha estat lluitant fins al final per les posicions d’honor individuals entrant 7è a meta, Genís Grau l’ha seguit molt d’aprop i ha quedat en 11ª posició, Mourad Mounim ha finalitzat el 21è i a tancant la puntuació del club l’Eugeni Gil en 24ª posició tot i perdre una sabatilla a la sortida i haver de correr tota la cursa descalç. El 5è atleta del club que no ha puntuat a estat en Pol Samsó en 30a posició.

Amb aquesta històrica victòria, mai un equip montornesí havia pujat a un podi estatatl per clubs,  l’equip junior s’ha guanyat una plaça pel proper campionat d’Europa de cros per clubs que es disputarà l’any que ve. 
2 equips més ha presentat l’entitat vallesana, el cadet masculí on a destacat l’extraordinària 3a posició individual de Moed Mbarki  que a contribuït de valent a que l’equip quedés  10e per equips amb un equip molt inexpert, Nabil El Haidouri 48è Younes El Oukili 133è, Miquel Corbera 140è, Ismail El Oukili 162è i Oriol Valls el 243è han completat l’equip.
 Per la seva part l’equip sènior masculí tot i tenir 4 baixes importants i molts atletes amb molesties ha fet una bona cursa i ha finalitzat en 18a posició estant Roger Campoy el millor de l’equip a la 33a posició. Lluis Vila a quedat en 68a posició, Iván limia ha sigut 99è, Victor Morente 182è i Isaacc Duarte 220è. 

  Iván Limia
                Atletisme Montornès

-- 
Cristóbal García Espinosa
Cap de Premsa
Club Atletisme Montornès



No hay comentarios: