Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 22 de febrero de 2013

Presentada la 20ª Mitja Montornès. 2013

Presentada la 20ª Mitja Montornès. 2013
Pere Rodríguez (1r. Tinent d'Alcalde Montmeló), Jose A. Montero (Alcalde Montornès del V.), Oriol Safont (Alcalde Vilanova del V.), Rafael Ros (Alcalde Vilanova)


- Es superen els 5000 inscrits de la darrera edició i s'espera arribar als 5.500 màxims previstos.
- La 20aMitja serà campionat de Catalunya de Mitja Marató i prova puntuable per la 7a. Challenge de Diputació de Barcelona
- Es tornen a realitzar les accions solidàries al territori, gràcies al patrocini de Henkel

Dimecres a la tarda, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, s’ha presentat la 20a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb presència de cent convidats, entre els que es trobaven els alcaldes de les poblacions organitzadores, el Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, el President de la Federació Catalana d’Atletisme i representants de les entitats i patrocinadors que fan possible la Mitja.


Jos Petit (director Mitja)


Els organitzadors destaquen que ja s’ha superat la xifra de 5000 inscrits de l’any anterior i que s’espera arribar al màxim previst de 5.500 inscripcions entre la Mitja i la Cursa dels 5km. Entre els atletes que ja han confirmat la seva presència estan Marc Roig, actual sots campió de Catalunya de 10km i que diumenge va quedar 3r a la mitja marató de Barcelona amb una gran marca de 1h05’05”, que serà el gran favorit a la victòria en categoria masculina. Tindrà com a màxims rivals al Barceloní Adrià Garcia, sots campió català de la distancia en 2012 i fa un mes 4t al campionat català de 10km en ruta, i al nou fixatge del C.A.Montornès per aquesta temporada Roger Campoy que, tot i debutar a la distancia, arriba en un gran estat de forma. Un altre dels atletes destacats serà l’home que més vegades a guanyat la mitja marató de Montornès, l’incombustible Benito Ojeda i l’atleta del Bikila Jordi Comas.

A falta de confirmar algun atleta més, també destaca la presencia d’atletes catalans de renom que de ben segur estaran entre els primers classificats com els triatletes locals Iván Limia i Lluis Vila, l’internacional Victor Morente, i homes com Oscar Rodriguez i Jordi Escoriza.

A la prova femenina destaca la presencia de l’actual guanyadora de la prova, la magrebí Hasna Bahom que tindrà com a principals rivals a Carmen Auñon que ja ha guanyat el títol català en varies ocasions i a l’especialista de curses de muntanya Montse Martínez. Altres atletes destacades seran Susana Lopez i la local Rus Maria Hernandez.

A la seva vintena edició, la Mitja Montornès serà Campionat de Catalunya de Mitja Marató, a més de prova puntuable per la 7a. Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.
Joan Villuendas (President Fed.Cat.Atletisme)

La Mitja va presentar també el calendari d’activitats paral·leles, que inclouen curses per infants, xerrades d’esport i salut, visites culturals, concurs de fotografia... També es va
anunciar que, gràcies a Henkel (patrocinador principal de la Mitja), es repeteixen les accions solidàries al territori, amb la donació de mig euro per cada inscrit a projectes de Creu Roja Granollers i de la recaptació íntegra de la Mini Solidària a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.

L’acte va concloure amb una foto de família dels representants de les institucions i patrocinadors principals.

F.Javier Álvarez

No hay comentarios: