Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

sábado, 2 de marzo de 2013

Xerrada col·loqui sobre esport i curses de fons. Mitja Marató Montornès 2013

Xerrada col·loqui sobre esport i curses de fons. Mitja Marató Montornès 2013
Córrer, un virus que s’encomana

Ivan Limia, Rus María Hernández, Jèssica Bonet i Fermín García.

· Xerrada sobre la preparació, nutrició i recuperació a les curses de fons.
·Sortejats passis VIP pels Test de F1 al Circuit de Montmeló


 Els dos premiats del sorteig amb el director de la Mitja.

Montornès del Vallès - La Biblioteca de Montornès, amb la col·laboració de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, ha organitzat una xerrada-col·loqui amb les curses de fons com a protagonistes. Jèssica Bonet (Run4You), llicenciada INEF i entrenadora nacional d’atletisme (entre d’altres titulacions) ha fet una exposició molt pràctica i entenedora de com afrontar el desafiament de preparar una cursa de fons: des de com triar un calçat adequat a com repartir els entrenaments, fins a com cuidar la nostra alimentació i recuperació de l’esforç.
  Presentació de l’acte amb Gloria Catafal (biblioteca Montornès), Jos Petit (Mitja Montornès) i Jèssica Bonet (Run4You).

Posterior a la presentació de Bonet, hi ha hagut una taula rodona amb la participació de Rus María Hernández (atleta i nutricionista), Fermín García (atleta popular i professor d’educació física) i Ivan Limia (atleta i triatleta d’alta competició). Els assistents han pogut resoldre els seus dubtes sobre diversos aspectes de la preparació d’una cursa i com afrontar-la amb garanties.
La Mitja ha sortejat entre tots els assistents dos passis dobles per les sessions de probes de la formula 1 (test F1) que s’estan realitzant aquest cap de setmana a Montmeló.
Aquesta xerrada forma part dels actes de la 20ªedició de la Mitja i forma part del programa concebut per apropar l’esport a la població.

No hay comentarios: