martes, 14 de enero de 2014

Campionat de Catalunya Absolut Kata i kumite. Crónica deportiva Club Karate Montornès 12-01-2014

CRÒNICA CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

El passat diumenge 12 de gener es va disputar el campionat autonòmic català de les categories absolutes englobant les modalitats de Kata i Kumite.

El Club Karate Montornès va aportar onze competidors dels quals tots van destacar per fer un bon treball i classificar-se en bones posicions. Malgrat tot, només set dels nostres karateques varen aconseguir pujar al podi, inclús alguns en dos ocasions.

Volem destacar la actitud d’una llegenda del nostre club, que havent estat retirat de la competició molts i molts anys ha tornat amb ganes i va proclamar-se sots campió de Catalunya a la seva categoria de combat.
Raul Leal, ens va deixar bocabadats tant amb el seu treball com amb els combats que va realitzar.

CAMPIONAT D’EUROPA CADET – JUNIOR I SUB21

Comencem l’any amb una nova convocatòria internacional. María López, ha estat convocada per formar part de la Selecció Espanyola de Karate pel Campionat d’Europa de Karate Cadet, Júnior i Sub21 que es celebrarà a Lisboa el proper mes de febrer.