Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 16 de enero de 2014

Obertes les inscripcions a la 7ª Mini Solidària atletisme 08-03-2014 previ a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.


Obertes les inscripcions a la 7ª Mini Solidària atletisme 08-03-2014 previ a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.


Des de dimecres dia 15 de gener són obertes les inscripcions per a la 7ªMini Solidària, les curses infantils que es fan el dia 8 de març, dissabte previ a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.
La Mini Solidària són curses per a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011. La recaptació total de les inscripcions, a la venda per 3 euros, es destinarà integrament a la secció de Pediatria del Hospital de Granollers, per a l’adquisició de material.


Les curses tenen diferents recorreguts i distàncies, amb sortides diferenciades per categories, segons les edats. La sortida i arribada serà a la Plaça Pau Picasso de Montornès del Vallès. Hi hauran premis als tres primers classificats de cada categoria. Tots els participants de la Mini Solidària rebran una samarreta commemorativa i una bossa de regals dels col·laboradors: Henkel, Coca-cola i Nocilla.
Es poden fer inscripcions per Internet a http://www.mitjamontornes.com/ o bé presencials, als següents punts:
-          La Roca del Vallès: Llibreria-Papereria Eva (Cr.Indústria, 3)

-          Montornès del Vallès: Sabateria el Gato con Botas (Cr.Balmes, 12)

-          Vilanova del Vallès: Pavelló Municipal d’Esports

-          Montmeló: Ràpid La Quintana (Cr. Lluís Companys,4)

Les places són limitades a 500 inscripcions.
Durant el dissabte dia 8, els participants de la Mitja i els 6km. poden recollir el seu dorsal per les curses al Teatre Municipal, a tocar de la Mini, de 10 a 19 hores.
Reglaments i més informació a http://www.mitjamontornes.com/

No hay comentarios: