martes, 18 de febrero de 2014

EL C.A.MONTORNÈS FEMENÍ CAMPIONES DE CATALUNYA DE CROSS ABSOLUT 16-02-2014

El passat diumenge 16 de febrer, es va disputar el 94è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs,en el marc del Cros Caldes de Malavella. La matinal atlètica s’ha desenvolupat en el circuit de la Rambla d’en Rufí on les atletes del C.A.Montornès van lluitar per fer historia i aconseguir el títol català per equips.

L'equip femení absolut format per Montse Mas que va finalitzar 5ena de la general , Meritxell Calduch 6ena, Loyda Reyes 9ena, Rus María Hernández 30ena, Cristina Prat 33ena i Silvia Cedillo 44ena, es va imposar amb 50 punts per davant del Slop Cat Sabbadell amb 79 punts.

A la categoria absoluta masculina també es va aconseguir pujar al podi, en aquest cas aconseguint la tercera posició. L'eqip integrat per Driss Lakhouaja 7è, Lluis Vila 18è, Albert Caballero 23è, Iván Limia 27è, Isaac Duarte 41è, Carles Galindo 43è i Sergi Rodríguez 59è varen aconseguir 75 punts.

Altra medalla per equips va arribar de mans dels Juniors (sub20) que varen ser segons gràcies a la 3era posició de Mourad Mounim, la 4rta de Sergi Beltrán, la 22ena d'Eloi Cabezas i la 54ena de Lauren Liñán.

A la categoria Juvenil el C.A.Montornès va finalitzar en 5ena posició. Moed Mabrki va ser 3er, Gabriel Bossy 11è, Roger Abad 46è i Maarouf el 62è.

Després d'aquests grans resultats el C.A.Montornès pot contar al Campionat d'Espanya de Cross per Equips que es celebrarà a Oropesa del Mar (Castelló) amb un total de 5 equips. Absoluts masculí i femení llarg, absolut femení curt, Junior masculí (sub20) i Juvenil Masculí (sub18).