Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 17 de febrero de 2014

Renovat el compromís solidari de Henkel i la Mitja Montornès 17-02-2014

Drets (davant panell logos): Jose A.Montero, Jordi Juncà, Xavier Guàrdia, Jos Petit, Eva Martín

El compromís social de la Mitja i Henkel amb el territori

Aquest dilluns dia 17 a les 18h. ha tingut lloc, a la sala d’actes de la Creu Roja de Granollers, la presentació i formalització dels compromisos solidaris de la Mitja Montornès 2014. Aquest acte ha comptat amb la presència de José A.Montero, Alcalde de Montornès del Vallès, de Xavier Guàrdia,  president de Creu Roja Granollers, de la Dra. Eva Martín, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més de Jordi Juncá, cap de factoria de Henkel Montornès.
La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza enguany la setena edició de la Mini Marató Solidària. La Mini Solidària són unes curses per a  nens de entre 3 i 13 anys es celebrarà el dissabte dia 8 de març a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i anirà novament destinada a adquirir material per fer més confortable l’estada dels acompanyants dels menors i neonats ingressats al centre. L’Hospital de Granollers és l’Hospital de referència de les quatre poblacions que organitzen la Mitja: Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès.



Drets (davant panell logos): Jose A.Montero, Jordi Juncà, Xavier Guàrdia, Jos Petit, Eva Martín

Per altra banda Henkel realitzarà una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 6km. Aquesta aportació es destinarà a programes de Creu Roja Granollers a la comarca. El darrer any es van destinar a programes d’educació i garantia alimentària a infants en risc d’exclusió social a la comarca del Vallès Oriental, amb incidència directa a les poblacions que organitzen la Mitja.
Henkel és, des de la primera edició, el principal patrocinador de la Mitja de Montornès. El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori es renova aquest any amb aquestes iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris.
Taula d'esquerra a dreta: Jos Petit, Jose A.Montero, Xavier Guàrdia, Jordi Juncà i Eva Martín

Recordem, a més, que tots els beneficis de la Mitja Montornès es destinen al manteniment i les despeses de l’escola i Club d’Atletisme Montornès, que aquesta temporada arribar a les gairebé 300 fitxes d’atletes de totes les edats i ha aconseguit enguany classificar equips i atletes pels campionats estatals i europeus. La labor d’integració social del Club Atletisme Montornès es complementa amb un gran número d’activitats socio-esportives dirigides a la població per fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludable: Marxa Popular, Cross de Sant Sadurní, Milla Urbana...
L’organització preveu un màxim de 6000 inscrits (4200 per la Mitja, 1300 pels 6km i 500 per la Mini), mantenint l’oferta d’inscripcions respecte a la darrera edició. Ja s’han venut prop de 4000 inscripcions, quan falta poc menys d’un mes per la Mitja.



No hay comentarios: