Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 2 de abril de 2014

Mitja 2014 Lliurats els premis de fotografia 31-03-14

 Mitja 2014 Lliurats els premis de fotografia 31-03-14


Dilluns 31 de març a la tarda, al Casal de Cultura de Montornès, es van lliurar els premis del 4t Concurs Fotogràfic Mitja Montornès, en un acte presidit per la  regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montornès, Maria Rosa Viñallonga.
Un total de 56 fotografies han  esta presentades en aquesta edició a les diferents categories, amb la novetat aquest any de la categoria “foto Henkel” consistent en vincular imatges de la Mitja amb productes o el logotip del principal patrocinador. Les imatges restaran exposades fins el 9 d’abril al Casal de Cultura de Montornès del Vallès.
Imagen ganadora


En la categoria “imatge fotogràfica”, el guanyador ha estat Pere Tubau, amb la imatge titulada “El éxito se mide en Tiempo”. El segon premi ha estat per Pep Encinas i el tercer classificat d’aquesta categoría ha estat Francisco Romero. El mateix Romero ha guanyat el premi a la categoria “foto creativa digital” amb la imatge “Masaje o tortura”. Finalment, el premi a la “foto Henkel” ha estat per Júlio López amb la imatge titulada “el Km Estrella”.
Tots els guanyadors han rebut, a part del premi en metàl·lic, un lot d’obsequi de la Mitja, amb productes de Henkel i CocaCola

Es tanquen així els actes oficials de la 21a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, preparant ja els organitzadors la 22a edició del proper 2015.

 @CULIBLANCO

No hay comentarios: