Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 8 de marzo de 2015

22º MITJA 2015 Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca 08-03-2015



22º MITJA 2015 Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca 08-03-2015

Hasna Bahom i Mohamed Behmbarka tornen a guanyar a Montornès.
· Les dones, grans protagonistes de les curses en la celebració del dia internacional de la Dona
· El Club Atletisme Montornès guanyador per equips, amb tres atletes entre els cinc primers de la general

· Driss Lakhouaja i Montse Mas del C.A.Montornès, guanyen la Cursa dels 6km

- Montornès del Vallès: La Mitja Montornès del 2015 ha tingut uns clars protagonistes: les dones i els atletes del Club Atletisme Montornès. Amb més de 3500 inscrits entre Cursa dels 6km i Mitja, els actes del Dia Internacional de la Dona han donat color i calor a les curses.
El guanyador absolut de la 22ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ha estat Mohamed Behmbarka (A.A.Catalunya) amb un temps de 1:07:30 i un clar avantatge sobre el segon classificat Ivan Limia (C.A.Montornès) que ha arribat a meta en 1:10:55. El tercer lloc ha estat per Abdelfatah Lamkarchel (At.Mollet) amb 1:11:01, el mateix temps que el quart classificat, Mohamed Agouzal (C.A.Montornès). El C.A.Montornès, a més, ha col·locat un altre atleta a la cinquena posició, Oscar López, amb 1:11:13 i ha estat clar guanyador per equips en categoria masculina
Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat Hasna Bahom (C.A. LaSansi) que ha fet un temps de 1:19:44. La segona classificada, Hamani Ouafaa (A.A.Catalunya) ha arribat en 1:21:06. Ha completat el podi l’atleta del Slop.Cat Sabadell, Janeth Becerra amb 1:21:46. Quarta ha estat Clara Angélica Esparza (C.A.Montornès) amb 1:29:21 i quinta Montse Aranda (La Bolsa del Corredor) .
La Cursa dels 6km, amb presència massiva de dones, ha estat guanyada en categoria masculina i femenina per atletes del C.A.Montornès: Montse Mas (20:36) i Driss Lakhouaja (17:48).
La celebració del Dia Internacional de les Dones ha marcat aquesta Mitja amb actes commemoratius de la diada i per reclamar que, tot el camí que ja s’ha fet, encara cal seguir lluitant per la igualtat total entre dones i homes. El grup d’entrenament de dones que han organitzat conjuntament la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès i la Mitja s’ha fet visible abans, durant i després de la cursa.

La Mitja Montornès forma part de la Challenge de Mitja Marató de la Diputació de Barcelona, de la que és la darrera prova puntuable, i del calendari de fons de la Federació Catalana d'Atletisme.

Els primers 1500 atletes que han passat pel mur fotogràfic del Dia de La Dona han rebut, gràcies a Henkel, un regal addicional al ja tradicional lot de productes i samarreta tècnica de màniga llarga que la marca amb factoria a Montornès regala a tots els inscrits. El dia ha acompanyat i ha permès gaudir d’una festa de l’esport, la igualtat i la solidaritat gràcies a Henkel, principal patrocinador de les curses, i el seu compromís social. Cal recordar que Henkel i la Mitja destinen mig euro per inscrit a Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris a la comarca i que tota la recaptació de la Mini Solidària, celebdrada dissabte i on van participar 500 nens i nenes, anirà destinada a Càritas. Es col·labora amb moltes altres accions solidàries i tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club Atletisme Montornès, amb una escola d’atletisme on més de 100 nens i nenes practiquen aquest esport i que compta amb atletes de primer nivell estatal.
La cursa ha transcorregut sense incidències destacables i en un ambient festiu i familiar, facilitat pels molts serveis gratuïts que reben els atletes i que permeten gaudir d’una matinal d’esport en família: llar d’infants, jocs infantils, guardarroba, menjar de pasta, begudes, massatge, vestidors, dutxes, cronometratge per xip retornable, foto d’arribada, diploma, àmplies zones d’estacionament... tot pensat per que l’atleta gaudeixi d’un recorregut que aquest any variava el seu pas pel centre de La Roca del Vallès i permetia gaudir dels ambients urbans i rurals del Vallès Oriental al llarg de la vall del Mogent. Més de 400 persones, entre voluntaris, personal de Protecció Civil, Creu Roja, policies locals, Mossos d’Esquadra... han treballat per fer que tothom torni a gaudir de la Mitja més popular i solidària

Podeu trobar totes les fotos i els resultats de les curses al nostre web www.mitjamontornes.com

F.Javier Álvarez Conchudo
Comitè organitzador 
Mitja Marató Montornès Montmeló Vilanova La Roca
javier.alvarez@atletismemontornes.es
Tel 646 039 503


No hay comentarios: