Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 20 de marzo de 2015

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 22ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 18-03-15


Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 22ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 18-03-15

· Creu Roja va rebre els 0,50 euros per inscrit de Mitja i Cursa de6km que dona Henkel.
· Per primer cop, la recaptació de la Mini Solidària va ser per les agrupacions de Cárites Montornès.
· Els primers atletes locals reben el seu reconeixement i premis dels col·laboradors.

Dimecres 18 de març a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 22 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.


L’acte, que va comptar amb la presència dels alcaldes de les quatre poblacions que organitzen la Mitja, va servir per reconèixer la primera i el primer classificat de cadascuna dels quatre municipis i lliurar-los un trofeo i regals dels col·laboradors (Colibrí Esport, Rios Running, Centre Mèdic La Roca). Els premiats van ser, a Mitja Marató Ivan Limia i Clara Angélica Esparza (Montornès), Hector González i Mireia Serrat (Montmeló), Antonio Huerga i Silvia Cedillo (Vilanova) i Xavi Reyes i Vanessa Sancho (La Roca). A la Cursa dels 6km es premiava únicament al primer i primera local, que van ser Montse Mas i Driss Lakhouaja, tots dos del C.At.Montornès. A més, hi havia, com cada any, un premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès: Oscar López i Clara Angélica Esparza van rebre el pernill, gentilesa de Cuixots Gironella.

Aquest acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries que aquesta edició de la Mitja Montornès ha portat a terme. Per vuitè any consecutiu, el president de l’assemblea de Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia, va rebre la donació de mig euro per inscrit a la Mitja i la Cursa de 6km, lliurada pel cap de factoria de Henkel Montornès, Jordi Juncà. La recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar en forma de val per aliments a les agrupacions locals de Cáritas a Montornès, que els destinaran a les famílies més necessitades del municipi. Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 3250 euros en total.
L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants, premiats, autoritats, patrocinadors...
Es tancava així el penúltim acte públic de la 22ª Mitja, de la que només resta el concurs fotogràfic al que encara i fins el dia 20 de març es poden presentar fotografies i que lliurarà els premis el proper dia 6 d’abril.


F.Javier Álvarez Conchudo
Comitè organitzador 
Mitja Marató Montornès Montmeló Vilanova La Roca
javier.alvarez@atletismemontornes.es
Tel 646 039 503
www.mitjamontornes.com

 @CULIBLANCO ,  información de la Mitja


No hay comentarios: