Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

sábado, 13 de febrero de 2016

Obertes les inscripcions a la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 03-04-2016


Obertes les inscripcions a la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 03-04-2016

          La Mitja es celebrarà el primer diumenge d’abril, amb un màxim de 3000 corredors a la Mitja i 1500 als 6km.
·          La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a la Fundació Josep Carreras, a Creu Roja i a Càritas.

El 5 de febrer de 2016 s’han obert oficialment les inscripcions a la 23ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, als XI 6km.Montornès.

                                                              fb. CULIBLANCO

Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 5000 atletes, dels que un màxim de 3000 seran de Mitja, 1500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip.
La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel donarà mig euro a la iniciativa PonteenmarchaYa, que recapta fons per la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimiento Piu. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.
            Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 3 d’abril de 2016, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. L’organització ha pensat en sortir de la massificació de curses del mes de març per buscar ajudar a la planificació de curses dels atletes populars i ser la cursa de tancament de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona

            Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

@CULIBLANCO

No hay comentarios: