Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 10 de marzo de 2016

Salut, esport i solidaritat a la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 03-04-16


Salut, esport i solidaritat a la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 03-04-2016

      Aquest dimecres dia 9 de març, a la sala d'actes de la biblioteca de Montornès ha tingut lloc la xerrada de salut i esport de la Mitja 2016. Amb la presència de la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Montornès, M.Mar García, i sota el títol "Corro por un sueño, leucemia 100% curable", Carmen Cubero, promotora de la iniciativa PonteenMarchaYa i altres components de la iniciativa han parlat de les seves experiències i de com l’esport els ha servit per superar i lluitar contra la malaltia. 

                                                              fb. CULIBLANCO
Aquest any, Henkel donarà mig euro per inscrit a aquesta iniciativa, que fa difusió i conscienciació sobre aquesta malaltia i recapta fons per la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia. Els organitzadors de la Mitja han dissenyat la samarreta de la 23a.edició amb el color lila, en homenatge a PonteenMarchaYa i, com a novetat, aquest any els corredors poden triar la seva talla i recollir la samarreta abans de la cursa i així organitzar una autèntica “marea lila” per solidaritzar-se amb la iniciativa.
La Mitja Montornès, a més, donarà la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte 2 d’abril a Creu Roja de Granollers i el dia de la Mitja es farà una acció solidària en la que cada fotografia al fotocol del “Movimiento Piu” es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès. Recordem que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l’escola i el Club d’Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes en totes les categories.
La Mitja contínua així amb la tasca de difusió d’hàbits de vida saludable i amb les iniciatives solidàries iniciades fa nou edicions i que han permès fer donacions a l’Hospital de Granollers, Creu Roja de Granollers, Càritas i, aquest any, la Fundació Josep Carreras.
Les inscripcions, obertes des del passat febrer, van a millor ritme que l’any anterior i l’organització espera superar la xifra de 3500 inscrits de l’edició del 2015. El canvi de dates a l’abril, després de la marató de Barcelona, permetrà als atletes arribar en un bon estat de forma i fora de l’atapeït calendari de curses de febrer-març. La Mitja Montornès serà la prova que tancarà aquest any el circuit de mitges maratons de la Diputació de Barcelona, englobades sota el nom de Challenge de Mitja Marató Diputació de Barcelona.
Salut, esport i solidaritat a la 23ª Mitja Montornès 09-03-16


            Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

@CULIBLANCO

No hay comentarios: