Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 3 de abril de 2016

Driss Lakhouaja i Enka Viñas, guanyadors en un Mitja on l’Atletisme Montornès fa història 03-04-16

Driss Lakhouaja club Atletisme Montornès

Driss Lakhouaja i Enka Viñas, guanyadors en un 23ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca on l’Atletisme Montornès fa història 03-04-16  

  Driss Lakhouaja i Enka Viñas, guanyadors en un Mitja on l’Atletisme Montornès fa història.
· 3500 atletes entre totes les curses, amb prop 3000 inscrits a la Mitja i els 6km
· Lakhouaja repeteix triomf i encapçala un podi monocolor de l’Atletisme Montornès.
· Satisfacció entre organitzadors i atletes pel bon nivell de la prova de Montornès.

Prop de 3000 atletes han pres la sortida des de la zona Esportiva de Montornès aquest diumenge al matí entre Mitja i 6km, confirmant que, tot i la davallada patida els darrers anys, la Mitja Montornès ha aconseguit mantenir una bona participació i frenar aquesta tendència a la baixa generalitzada entre les curses en ruta.
Enka Viñas C. Atletisme Granollers

                                                              fb. CULIBLANCO

L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Montmeló, Antoni Guil, Montornès del Vallès, José A.Montero, Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo, y La Roca del Vallès, Albert Gil, del representant de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Joan Morell, del Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, de patrocinadors, col·laboradors...fins completar una setantena de convidats que, tot i la pluja, no van voler perdre’s un acte renovat i àgil acte que es va obrir amb el Ball d’Homenatge dels dansaires de la Colla del Ball de Gitanes de Montmeló.
Els parlaments oficials van comptar amb la intervenció d’Albertina Grau, responsable de socis, actes i llegats de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, organització que es beneficia aquesta edició de l’aportació solidària que Henkel farà per cada inscrit a la Mitja i als 6km, a través de la iniciativa PonteenMarchaYa. Grau i l’alcalde de Montmeló van coincidir a destacar la importància de la col·laboració dels sectors públic i privat amb les associacions per tirar endavant tot tipus de projectes com el de la Mitja i la Fundació Josep Carreras.


Club Atletisme campeón por equipos


Driss Lakhouaja (C.At.Montornès) ha estat el guanyador d’aquesta edició amb un temps de 1:10:18, jugant-se la victòria als darrers metres en una esprintada final amb el seu company de club, Abdessamad Hemmi, que ha marcat 1:10:19. Tots dos corredors formaven part d’un grup destacat que ha marcat d’inici un fort ritme, fins que el desviament de part del grup cap al traçat final de la Cursa de 6km. ha propiciat un canvi de ritme que els ha deixat sols i mantenint la mateixa distància amb la resta de corredors durant els restants 15 quilòmetres. Tot i haver-hi alguns intents de tots dos de marxar en solitari, cap d’ells ha pogut despenjar-se i han arribat plegat al darrer quilòmetre, entrant en un espectacular esprint final on Lakhouaja s’ha imposat sobre la mateixa línia d’arribada a Hemmi. El tercer lloc ha estat també per un atleta del C.Atletisme Montornès, Óscar López, amb un temps de 1:10:55. completant així un pòdium històric pel Club que organitza la Mitja.


Mouad Mbarki club Atletisme Montornès

En categoria femenina, la primera classificada ha estat una atleta del C.Atletisme Granollers, Enka Viñas, que ha acabat els 21,097 quilòmetres en 01:22:37. Segona, amb 01:26:59, ha estat Inés Carazo (Club At.Calderí) i tercera, amb un temps de 01:27:23, Teresa Pulido (C.E.Prorunners Calella).
La Cursa dels 6km. ha estat guanyada per Mouad Mbarki del Club Atletisme Montornès, que ha arribat en 18:03, i Montse Mas del Fc Barcelona, amb 20:21, que ha vist arrodonida la jornada amb els triomfs per equips en categories masculines i femenines.

La cursa, darrera prova puntuable de la Challenge Diputació de Barcelona, ha transcorregut sense cap incident remarcable i amb una climatologia favorable que convidava a gaudir del recorregut pel centre urbà de les quatre poblacions i els ambients del Baix Vallès. L’organització ha posat a disposició dels atletes 3 avituallaments en cursa, a més de Powerade i aigua, mejar de pasta i begudes CocaCola a l’arribada. 

La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, a través de la iniciativa PonteenmarchaYa, i la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 2 d’abril serà per Creu Roja de Granollers, per projectes socials a la comarca del Vallès. A més, a l’arribada de la Mitja, tothom que volgués es podia fer una foto simpàtica al “movimiento Piu” i l’organització donarà, per cada foto, un quilo de menjar a Càritas.


Montse Mas del Fc Barcelona

  Tots els participants han rebut el ja habitual lot de regals de Henkel i els serveis al corredor: massatges, guarda-roba, llar d’infants, jocs Bloom per a nens, vestidors, dutxes, ampli aparcament a tocar de la sortida i un ampli servei de seguretat i sanitari. Més de 400 persones al servei dels corredors populars, l’autèntic eix vertebrador de la Mitja Montornès.

Els organitzadors estan molt satisfets del resultat de la Mitja, tant a nivell esportiu com a nivell de participació i satisfacció dels atletes. Tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club i l’escola d’Atletisme, amb més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i, com s’ha vist avui, amb excel·lents resultats.
Imágenes e información entidad @CULIBLANCO

No hay comentarios: