Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 13 de septiembre de 2016

Més d’un centenar de participants a la IIª triatló popular de Montornès 10-09-16Més d’un centenar de participants a la IIª triatló popular de Montornès 10-09-16

Poc més de 100 triatletes es van donar cita dissabte tarda a Montornès del Vallès per prendre part a la 2ª edició de la triatló de Festa Major de la població vallesana. La proba organitzada pel Club Triatló Montornès es podia fer individualment o per parelles i es va disputar sobre les distàncies de 250m de natació, 9km’s de bici i 2,2km’s de cursa a peu. 

                                                                    fb. CULIBLANCO


 Els més ràpids van ser Joan Alarcón amb un temps de 29’17” i Montse Fontanet amb 40’04”. A la categoria de parelles els campions van ser Iñaki Moret i Sergi Martínez amb 31’19”. També es van disputar 2 categories de triatló infantil on van participar 40 nens de 4 a 14 anys.


  Aquest any la triatló tenia una vessant solidaria ja que una part de cada inscripció i la totalitat de lo recaptat en la venta de samarretes de la proba aniran integrament a la fundació Oncolliga que té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. No hay comentarios: