Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 6 de abril de 2017

Presentada oficialmente la 24ª Mitja Montornès en Vilanova del Vallès 05-04-17

Regidora d'Esport de Vilanova del V., Cap de Factoria Henkel Montornès, Vicepresident Fed.Catalana Atletisme, President C.Atletisme Montornès,President Ass.Pulseras Candela (recapte de fons per investigación cáncer infantil).

Presentada oficialmente la 24 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. en Vilanova del Vallès 05-04-17

 · La coincidència, per primera vegada, amb la Diada de Sant Jordi, marcarà els actes
· Els Atletes Locals, principals candidats a la victòria a les curses.
· Els organitzadors aposten pels atletes populars i per sumar accions solidàries.

Dimecres dia 5 d’abril a la tarda, al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, va tenir lloc la presentació de la Mitja 2017, la 24ªedició, les curses i actes relacionats.

                                                     Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO
David Sánchez Vallecillos President Ass.Pulseras Candela (recapte de fons per investigación cáncer infantil).

L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; de  Montmeló, Antoni Guil; de Montornès del Vallès, José A.Montero, y de La Roca del Vallès, Albert Gil, del Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, de patrocinadors, col·laboradors...fins completar una seixantena de convidats que, un any més, no van voler perdre’s la presentació de la Mitja.

Els parlaments oficials van comptar amb la intervenció de David Sánchez Vallecillos, ambaixador i col·laborador de l’Hospital sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, organització que es beneficia aquesta edició de l’aportació solidària que Henkel farà per cada inscrit a la Mitja i als 6km. Sánchez va parlar de la problemàtica que suposa que es prioritzin els recursos d’investigació i recerca pels casos de càncer en adults i que les ajudes solidàries com la de la Mitja o la de l’associació Pulseras Candela que ell mateix presideix són les que mantenen l’empenta de la investigació del càncer infantil.

Josep Maria Antentas Vicepresident Fed.Catalana Atletisme


Per aquesta edició, la Mitja estrena data: 23 d’abril. Aquesta coincidència de dates entre la Diada de Sant Jordi i la Mitja 2017 va ser destacada al parlament de l’alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo, i serà l’eix de gran part de les activitats culturals i d’animació que envolten la Mitja de Montornès. 

Els organitzador esperen igualar com a mínim els 3000 inscrits de la darrera edició, entre les dues curses. Ja s’ha confirmat la presència d’atletes de nivell, entre els que destaquen Angèlica Esparza (campiona de Catalunya de 10.000 metres i sotscampiona de marató), Driss Lakhouaja (guanyador de la darrera Mitja Montornès), Javier López Merino (actual campió d’Espanya de mitja marató i 10.000 metres en categoria veterans), Jose Luís Blanco (campió de Catalunya de 10.000 metres) i, a la cursa de 6km, Montse Sanz (subcampiona d’Espanya de 1.500 i campiona de Catalunya de 5km i 10km)
Aquest any, la Mitja Montornès serà la prova que tanqui el calendari de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona, agrupades sota el nom de Challenge de Mitges Maratons.

La Mitja organitzarà per desè any la Mini Solidària, curses per a nens i nenes de 3 a 12 anys, que tindrà lloc al centre de Montornès del Vallès el dia 22 d’abril a la tarda. Tota la recaptació de la Mini es destinarà aquesta edició a la Creu Roja de Granollers. A més, el dia 23 d’abril, durant la celebració de la Mitja i a la zona d’arribada, hi haurà un fotocol del “Movimiento Piu” on tothom que vulgui podrà fer-se la seva foto que es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès.

Yolanda Lorenzo alcaldesa de Vilanova del Vallès


El Club d’Atletisme Montornès, principal organitzador de la Mitja, te actualment més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i serà el destinatari de tots els beneficis de la Mitja pel manteniment del Club i de l’escola d’Atletisme. Gràcies a les aportacions de la Mitja, el Club pot facilitar la pràctica d’esport amb quotes socials i col·laborar activament amb els serveis socials del municipi.

L’acte de presentació es va tancar amb la ja tradicional fotografia de tots els representants de les diferents institucions i empreses implicades en la Mitja amb la samarreta d’aquesta edició, que rebran tots els inscrits juntament amb el lot de productes Henkel i una motxilla que portarà com a motiu el drac de Sant Jordi. 

            Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.

Imágenes cedidas Mitja y  @CULIBLANCO

No hay comentarios: