Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 8 de marzo de 2022

Dia de la Dona 08-03-22: Corre per la igualtat a la 27ª Montmeló-Vilanova-La Roca 27-03-22

  Dia de la Dona 08-03-22: Corre per la igualtat a la 27ª Montmeló-Vilanova-La Roca 27-03-22

La sostenibilitat ha de passar per aconseguir unes societats més justes i fer desaparèixer totes les desigualtats, especialment les de gènere. Si les necessitats més bàsiques no són cobertes, amb prou feines podrem adquirir compromisos de créixer com a societat responsable i sostenible.

 Dins els objectius de desenvolupament sostenible, la Mitja porta un any més els entrenaments “Corre per la igualtat”, on tothom pot preparar-se per les curses amb el Club Atletisme Montornès i la col·laboració de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Montornès. Aquesta iniciativa, que va començar al 2014, busca iniciar a la ciutadania en els hàbits esportius, fent una especial incidència en la igualtat de gènere.
 

                                                       Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO


El número de dones que participen a les nostres curses (Mitja i 6km) era a la darrera edició del 27%, percentatge que puja fins a un 47% si només considerem la Cursa dels 6km, cursa a la qual va especialment dirigit el programa d'entrenaments “Corre per la igualtat”. Sabem que queda camí per recórrer, però ara semblen lluny aquells primers anys en que les dones eren poques i l'excepció a la Mtja.

Aquesta edició, la primera des del 2019 degut a l’aturada per la Covid19, es renova aquest compromís amb la igualtat, compromís que durant tota la resta de l'any es treballa al Club Atletisme Montornès i que ha donat grans campiones durant els ja 40 anys d’història del Club.

 Gràcies a totes per fer-nos costat; gràcies a totes per tot.

 
http://mitjamontornes.com/dia-de-la-dona-2022-corre-per-la-igualtat
 
@CULIBLANCO

No hay comentarios: