Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 8 de abril de 2022

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 27ªMitja Montornès 06-04-22


 
els participants, premiats, autoritats, patrocinadors..

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 27ªMitja Montornès 06-04-22

Aquest dimecres 6 d’abril a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i la donació solidàries de la 27 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

L’acte va comptar amb la presència dels Alcaldes de Montmeló, Pere Rodríguez, i de La Roca del Vallès, Albert Gil, la regidora d’esports de Vilanova del Vallès, Sandra Álvarez, i del regidor d’esports de Montornès del Vallès, Juanjo Fernández, poblacions que organitzen la Mitja. També hi havia representació de Henkel i les entitats organitzadores de la Mitja, amb el Club Atletisme Montornès al capdavant d’aquesta organització.

Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se'ls va lliurar un trofeu, un lot de productes Henkel i un val del Centre Mèdic Montornès. Els premiats van ser, a Mitja Marató: Miquel Corbera i Reyes Viera (Montornès), Ismael Cano i Marta Angel (Montmeló), Joan Puig i Sandra Cortés (Vilanova) i Sergi Rubio i Nerea Sebastián (La Roca). A la Cursa dels 6km es premia al primer i primera local, que van ser Eloi Cabezas i Inés Ferrón. A destacar que 7 dels 10 premiats són atletes del Club Atletisme Montornès, confirmant així l’excel·lent paper del Club en aquesta edició de la Mitja


                                                     Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO


xecs - lliurament xecs - lliurament 
 
El premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès va ser per Marta Ángel i Miquel Corbera, que van rebre de mans de l’associació ElsKekorrenmolt de La Roca el ja clàssic pernill, gentilesa de Cuixots Gironella. També hi havia premi (lot de vins donació de l'Estanc La Roca) als primers locals de La Roca en passar per aquesta meta volant, que van ser la Núria Salarich i el Sergi Rubio.

Aquest acte també va servir per formalitzar la donació solidària: un euro per inscrit a la Mitja i 6km que Henkel dona i al que es va sumar un euro per cada foto a la carpa del Movimiento Piu, fins sumar 1733 euros. Aquesta suma es va donar a Creu Roja de Granollers per destinar-ho a un programes d’integració de joves i refugiats mitjançant la creació d’un hort ecològic al centre que Creu Roja gestiona a la comarca. Va rebre el xec Xavier Guàrdia, president de l’assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, de mans de Jaume Anguera, director de fàbrica de Henkel Adhesius a Montornès.

Premios 6 km

Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aconseguint arribar a la xifra de prop de 39.000 euros ja donats a diferents projectes solidaris durant aquestes setze edicions.

L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants: premiats, autoritats, patrocinadors... i un refrigeri gentilesa de l’Hotel Augusta i CocaCola.

Es tanquen així els actes previstos per la Mitja 2022, la del retorn després de l’aturada obligada per la pandèmia i on s’han cobert de forma sobrada amb els objectius de participació, de difusió d’objectius de desenvolupament sostenible, de col·laboració amb el territori i, sobretot, de retrobament i d’esport.

 

Imagenes e información: Organizacoón Mitja Montornès

                     


No hay comentarios: