martes, 16 de marzo de 2010

Patricia Purificación 7ena D'ESPANYA JUVENIL 13 / 14-03-2010 Atletimes Montornès

PATRICIA PURIFICACIÓN 7ena D'ESPANYA JUVENIL
El passat cap de setmana, 13 i 14 de març, s'ha celebrat el XXXIIIè Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta al Palau Municipal d'Esports d'Oviedo.
Els atletes montornesins han aconseguit uns bons resultats.
Patricia Purificación es va guanyar un lloc a la gran final on va aconseguir un merescut 7è lloc amb una marca de 8"15 s.
D'altra banda Artur Bossy que participava en els 3000 metres llisos va aconseguir arribar en 13ena posició millorant la seva marca personal i deixant-la en 9'29"20 s.