Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 17 de marzo de 2010

Presentació oficial de la Mitja atletisme Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2010

- Jos Petit, director de cursa de la Mitja, en un moment de la seva intervenció.
Foto de familia de la Mitja amb el dorsal Zero; d'esquerra a dreta: José Ríos (atleta olímpic, ganyador de la Mitja 2009), J.Juncà (Henkel), J.Ausió (Pilsa), M.Navarro (CocaCola), O.Safont (Alcalde Vilanova del Vallès), D.Cortés (Alcalde Montornès del Vallès), R.Ros (Alcalde La Roca del Vallès), M.Ramal (Alcalde Montmeló), J.Monràs (Diputat Esports Dip.Barcelona).

Presentació oficial de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca


. Es supera el rècord de participació, amb 4000 inscrits entre Mitja i 5km.

. La Mitja aposta per l'atletisme català, amb un cartel d'atletes de casa molt competitiu

. Tothom que ho desitji podrà participar a la Mini Solidària, gràcies al dorsal zero.

Aquest dimarts a la tarda ha tingut lloc, a l'auditori de La Roca del Vallès, la presentació de la 17ª Mitja Marató i les curses i actes relacionats, amb la presència dels Alcaldes de les quatre poblacions, el Diputat Delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, i el vicepresident de la Fed.Cat. D'Atletisme, Josep Maria Antentas, entre d'altres.La Mitja arriba aquest any amb un nou rècord de participació, superant els 4000 inscrits entre Mitja i Cursa de 5km i amb la participació confirmada d'atletes de primer nivell, com l’olímpic José Rios que aprofitarà la nostra mitja per preparar el campionat d’Europa de marató que tindrà lloc a Barcelona a finals del mes de juliol, on ja té la seva plaça guanyada. Rios tindrà com a rivals més destacats a dos companys de la selecció catalana que es va proclamar sots campiona d’Espanya de cros la setmana passada a la Corunya. Aquests atletes son el magrebí Mohamed Benhmbarka guanyador de l’edició de 2008 i 2n darrera Rios l’any passat que arriba en un gran moment de forma com ho demostra la seva marca de 1h03’32 aconseguida a la passada mitja marató de Granollers i el blaugrana Jordi Comas, guanyador aquest any de la mitja marató de Sitges. Un altra atleta amb opcions de victòria serà l’atleta magrebí de l’Agrupació Atlètica Catalunya afincat des de fa molts anys a Catalunya Driss Lakhouaja, guanyador de les curses més importants del nostre territori com la cursa de la Mercè, la cursa del Corte Inglés o la marató de Barcelona entre d’altres. Lluitant pel podi també tindrem a l’incombustible Benito Ojeda guanyador en varies ocasions de la mitja, els integrants del millor club català a l’últim campionat d’Espanya de cros, els locals Elias Resina, Lluís Aguilar, Victor del Corral (5è a l’últim campionat del mon de duatló) i Luís Moreno del C.A.Montornès i altres atletes catalans que acostumen a pujar als podis de les moltes curses que es fan a territori català com Jordi Escoriza o Jose Manuel Granadero. Pel que fa a l’apartat femení la clara favorita serà l’atleta de L’Agrupació Atlètica Catalunya Hasna Bahom que ja es va fer amb la victòria a l’edició de 2009 i que aquest any ve de guanyar la mitja de Terrassa.

Pel que fa a la Mini Solidaria, s'ha presentat en societat el Dorsal Zero Solidari, pel qual tothom podrà participar en la recapteció de fons de la Mini, destinada a la secció de pediatria de l'Hospital de Granollers.

Els parlaments han destacat la bona sintonia dels quatre municipis i la importància de la col·laboració de les institucions amb les entitats i les empreses del territori per tal de poder enjegar i mantenir projectes com la Mitja, que, any rera any, creix en atletes, actes i activitats, englobada dins el cirtuit de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona, de la que la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca és la darrera prova puntuable. La foto de familia de la Mitja ha tingut com protagonista el dorsal zero, com a mostra de compromís amb el projecte i per animar a tothom a participar.

Ja són disponibles al web els recorreguts oficials i els llistats d'inscrits de les curses. Aquest any, es canvia el recorregut per evitar les obres del tren de gran velocitat i per fer-lo més planer encara, treient les pujades del tram final de la cursa tan conegudes pels atletes populars.Podeu trobar més informació sobre la Mitja i el dorsal zero a les pàgines web
http://www.mitjamontornes.com/ i http://www.minisolidaria.wordpress.com/No hay comentarios: