Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 11 de abril de 2010

Partidos CB VILA Montornès basquet finde 10 / 11-04-2010. Por Xavi Espin

SOTS25 CB PARETS - CBV MONTORNÈS 65 - 66
Sorpresa al derbi vallesà, el control del tempo i la intensitat defensiva claus d´una gran victòria, els nois d´en Jonathan Lòpez encara no han dit la seva última paraula.

SOTS21 CBV MONTORNÈS - AECAM 82 - 60
Espectacular partit i moment de forma d´uns jugadors que encara no han trobat el seu sostre. Velocitat, intensitat i concentració davant un rival directe al que també recuperem l´average de cara a posibles empats. A destacar el domini sota els taulells per part d´en Francesc Querol (25 punts/12 rebots) i Javier Méndez (17 punts/9 rebots).

JUNIOR MASC. CBV MONTORNÈS - CB VILASSAR DE MAR 47 - 70
La superioritat física i la polivalència del visitants decideixen un partit difícil, les opcions tàctiques presentades per aturar-los no van estar suficients.


CADET A CBV MONTORNÈS - ESCOLA SANT GERVASI 68 - 59
Uns primers minuts excel.lents donen la confiança suficient al equip per derrotar al líder del grup, invicte fins aleshores. Tots el jugadors han demostrat el significat de la paraula equip. Gran direcció per part del cos tècnic.
Enhorabona nois!!.

CADET B CBV MONTORNÈS - AE BOET MATARÓ 47 - 74
Partit complicat davant el líder del grup, un seguit d´imprecisions i la manca d´encert deixen sense opcions uns nois sempre amb empenta.

JUNIOR FEM CB VILASSAR DE DALT - CBV MONTORNÈS 32 - 64
Després de tres setmanes sense competir, les noies tornen amb moltes ganes, guanyant i divertint-se.

Per tal de poder planificar la temporada vinent, cerquem jugadors/res de totes les edats i nivells tècnics...Creix amb nosaltres !!


Més informació:

Xavier Espin (Director Tècnic) 687017357


No hay comentarios: