Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

lunes, 25 de octubre de 2010

Un total de 264 infants participen a les activitats esportives extraescolars de Montornès del Vallès 2010Un total de 264 infants participen a les activitats esportives extraescolars

Aquest mes d’octubre s’han posat en marxa les Escoles Esportives Extraescolars amb un increment de participants del 30% respecte el curs passat.

Un moment de la cloenda de les activitats esportives extraescolars del curs 2009-2010
Les activitats que finalment es duen a terme són batuka, patinatge, jocs preesportius i multiesportius, hip-hop, psicomotricitat, bàsquet i futbol sala.
De totes les propostes, el patinatge és el que ha tingut més acceptació. Aquesta disciplina esportiva es duu a terme aquest curs a tots els centres i té un total de 95 alumnes inscrits.


Les Escoles Esportives Municipals (EEM) estan obertes a tots els esports sempre que les possibilitats del centre, pel que fa a la demanda dels seus alumnes, els horaris i les instal•lacions, ho permetin.
Les activitats, que es desenvoluparan fins al 31 de maig de 2011, estan organitzades pel Departament d'Esports de l'Ajuntament, en col·laboració amb les AMPA dels centres escolars públics del municipi.

Josep Maria Rosas
Tècnic d'EsportsNo hay comentarios: