miércoles, 1 de junio de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ 7 i 8 de maig 2011. Atletisme Montornès

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ
Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat.

El dissabte en jornada matinal es va disputar l'autonòmic en les categories benjamí i aleví.
El C.A.Montornès va presentar equip en la categoria aleví tant masculí com femenina. Els nois van finalitzar en 16ena posició, destacant la 5ena posició individual de l'Iván Pérez en llançament de pilota amb 24,10m. Les noies van acabar 19enes, destacant la 7ena posició de berta Pascual al llançament de pes amb 5,29m.

A la jornada de tarda es va celebrar el campionat corresponent a la categoria infantil on l'equip masculí va finalitzar 17è i el femení 16è. Van destacar el germans Younes e Ismail El Oukili. Younes va ser tercer als 3000 ml amb 10:51.04 segons, Ismail per la seva part va acabar en 5ena posició als 3000 metres marxa amb 18:56.45 segons. En l'apartat femení Nieves Sánchez fou 7ena en els 220 metres tanques amb 38,97 segons.

El diumenge en jornada matinal es va celebrar la competició de les categories cadet, on el C.A.Monotrnès només era representat per l'equip masculí. Tot i les baixes van finalitzar en un meritòria 13ena posició. Daniel Pérez va ser tercer al llançament de martell amb rècord del club de la seva categoria, 29,45 metres. Gabriel Bossy i José Antonio Picazos van aconseguir la 5ena posició en els 1000 metres llisos i el triple salt respectivament.