Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 29 de enero de 2012

La Mitja Montornès i Henkel, un compromís social i esportiu amb el territori. Any 2012

La Mitja Montornès i Henkel, un compromís social i esportiu amb el territori.

· Henkel donarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. a projectes socials de la comarca.
· Tota la recaptació de la Mini Solidària anirà destinada a la secció de Pediatria de l’Hospital de Granollers.
· Els recursos de la Mitja ajuden, a més, a mantenir l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès.

Darrera de l’organització de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, trobem ajuntaments, empreses i entitats de la zona que fan possible una de les millors i més multitudinàries curses de Catalunya. Però, que hi ha realment darrera la Mitja Montornès?El Club Atletisme Montornès, fundat l’any 1982, és el principal organitzador de la Mitja. El C.A.Montornès te a l’actualitat 150 atletes en totes les categories, on podem trobar des de persones que fan atletisme com a esport de manteniment fins atletes de nivell amb grans resultats a campionats nacionals. L’escola d’atletisme és on el Club disposa del major número de fitxes i el veritable eix vertebrador de la entitat.

Els recursos obtinguts amb la Mitja Montornès ajuden a que els nens i nenes del Club Atletisme Montornès puguin disposar d’entrenadors, monitors i una infraestructura administrativa forta que els forma com a persones i esportistes. La labor d’integració social es complementa amb un gran número d’activitats socio-esportives, com sortides, reunions socials, activitats lúdiques... moltes d’elles obertes a tota la població. A més de la Mitja, els 5km. i la Mini Solidària, el Club Atletisme Montornès organitza la Marxa Popular de Montornès (amb 3200 participants la darrera edició), el Cross de Sant Sadurní, la Milla Urbana, jornades a pistes, mini olimpíada...

El Club Atletisme Montornès no perd de vista que no tothom disposa de les mateixes oportunitats, per això treballa amb els diferents agents socials i s’implica en projectes del territori: la darrera edició de la Mitja, es varen donar 2100 euros (la recaptació íntegra de la Mini més aportacions solidàries) a la secció de Pediatria de l’hospital de Granollers i Henkel va donar 2600 euros a la Creu Roja de Granollers per projectes socials a la comarca del Vallès Oriental.

El suport de les empreses i institucions de la zona és clau per poder realitzar aquests projectes. Henkel, amb la factoria a Montornès del Vallès, ha ajudat històricament a tirar endavant aquestes accions pel seu compromís social amb el territori. En aquesta nova edició de la Mitja, Henkel torna a apostar pel seu entorn social i (a més dels generosos regals que rebran tots els inscrits a la Mitja, els 5km i la Mini Solidària) donarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. Aquesta donació anirà destinada novament a projectes socials de la comarca a través de Creu Roja Granollers.

Quan participeu a la Mitja Montornès esteu ajudant a que el Club Atletisme Montornès formi atletes i persones. Quan participeu a la Mitja Montornès, Henkel i vosaltres esteu col·laborant junts en un projecte social del territori.

Gràcies per la vostra participació.1 comentario:

Mariela Parma dijo...

Me ha gustado mucho el blog. Interesante. tu visión. con un contenido diferente para todos.
Te invito a que conozcas mi blog, http://lablogoteca.20minutos.es/todo-preescolar-15750/0/
gracias!!! Ya faltan dos días nada más para poder votar!! Hasta el 3/2/12. graciassss