Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 29 de enero de 2012

La Mitja Montornès i Henkel, un compromís social i esportiu amb el territori. Any 2012

La Mitja Montornès i Henkel, un compromís social i esportiu amb el territori.

· Henkel donarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. a projectes socials de la comarca.
· Tota la recaptació de la Mini Solidària anirà destinada a la secció de Pediatria de l’Hospital de Granollers.
· Els recursos de la Mitja ajuden, a més, a mantenir l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès.

Darrera de l’organització de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, trobem ajuntaments, empreses i entitats de la zona que fan possible una de les millors i més multitudinàries curses de Catalunya. Però, que hi ha realment darrera la Mitja Montornès?



El Club Atletisme Montornès, fundat l’any 1982, és el principal organitzador de la Mitja. El C.A.Montornès te a l’actualitat 150 atletes en totes les categories, on podem trobar des de persones que fan atletisme com a esport de manteniment fins atletes de nivell amb grans resultats a campionats nacionals. L’escola d’atletisme és on el Club disposa del major número de fitxes i el veritable eix vertebrador de la entitat.

Els recursos obtinguts amb la Mitja Montornès ajuden a que els nens i nenes del Club Atletisme Montornès puguin disposar d’entrenadors, monitors i una infraestructura administrativa forta que els forma com a persones i esportistes. La labor d’integració social es complementa amb un gran número d’activitats socio-esportives, com sortides, reunions socials, activitats lúdiques... moltes d’elles obertes a tota la població. A més de la Mitja, els 5km. i la Mini Solidària, el Club Atletisme Montornès organitza la Marxa Popular de Montornès (amb 3200 participants la darrera edició), el Cross de Sant Sadurní, la Milla Urbana, jornades a pistes, mini olimpíada...

El Club Atletisme Montornès no perd de vista que no tothom disposa de les mateixes oportunitats, per això treballa amb els diferents agents socials i s’implica en projectes del territori: la darrera edició de la Mitja, es varen donar 2100 euros (la recaptació íntegra de la Mini més aportacions solidàries) a la secció de Pediatria de l’hospital de Granollers i Henkel va donar 2600 euros a la Creu Roja de Granollers per projectes socials a la comarca del Vallès Oriental.

El suport de les empreses i institucions de la zona és clau per poder realitzar aquests projectes. Henkel, amb la factoria a Montornès del Vallès, ha ajudat històricament a tirar endavant aquestes accions pel seu compromís social amb el territori. En aquesta nova edició de la Mitja, Henkel torna a apostar pel seu entorn social i (a més dels generosos regals que rebran tots els inscrits a la Mitja, els 5km i la Mini Solidària) donarà mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. Aquesta donació anirà destinada novament a projectes socials de la comarca a través de Creu Roja Granollers.

Quan participeu a la Mitja Montornès esteu ajudant a que el Club Atletisme Montornès formi atletes i persones. Quan participeu a la Mitja Montornès, Henkel i vosaltres esteu col·laborant junts en un projecte social del territori.

Gràcies per la vostra participació.



1 comentario:

Mariela Parma dijo...

Me ha gustado mucho el blog. Interesante. tu visión. con un contenido diferente para todos.
Te invito a que conozcas mi blog, http://lablogoteca.20minutos.es/todo-preescolar-15750/0/
gracias!!! Ya faltan dos días nada más para poder votar!! Hasta el 3/2/12. graciassss