lunes, 28 de enero de 2013

Grans resultats dels montornesins a les curses nadalenques!!! 31-12-2012

Grans resultats dels montornesins a les curses nadalenques!!!

El que va començar com una tradició del dia 31 de desembre d’acabar l’any corrent a una Sant Silvestre a esdevingut en els últims anys en tot un reguitzell de curses durant les festes nadalenques a tota la geografia autonòmica, estatal i mundial i son moltes les ciutats que en aquestes dates organitzen una cursa.  Els nostres atletes no se les han volgut perdre i han participat en algunes d’elles aconseguint guanyar 3 d’elles i obtenint molt bons resultats en d’altres. Les actuacions més destacades han estat les següents:

Lluis Vila a guanyat la Cursa del bolet d’Ullastrell disputada el dia de sant Esteban

Ivan limia a guanyat la Sant Silvestre de Canovellas sobre 10km i on el junior  Mourad Mounim ha estat  3r. A la categoria femenina Loida Reyes ha estat 2ª.

Pedro Rondón es va proclamar vencedor dels 5km solidaris de Cerdanyola, cursa disputada el dia 30.

El junior Eugeni  Gil va fer 2n a la Sant Silvestre de muntanya de Capdevànol, una cursa disputada el dia 31 sobre un recorregut de 7,8km que incloïa la pujada a la hermita de Sant Grau

Un altre dels nostres que va pujar al podi a la Sant Silvestre de Girona va ser el junior Genis Grau com a 2n classificat absolut, cursa on l’Elias Resina es va quedar a les portes del podi fent 4t.

També vàrem tenir representació a la Sant Silvestre més multitudinària de Catalunya, la cursa dels nassos de Barcelona on van participar 11.000 atletes i 4 dels nostres van tenir una gran actuació aconseguint molt bones marques en els 10km. El millor dels nostres Roger Campoy 12è amb 31’07” seguit molt d’aprop de Sergi Rodríguez 17è amb 31’15” i Artur Bossy 19è amb 31’16”, i en Lluis Vila que també va baixar dels 32’ quedant 31è amb 31’52”.