Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 10 de marzo de 2011

Entrevista a Carles Gil presidente del CF Montornès 10-03-2011

Pinchar para ver todas las Entrevistas CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

Poco a poco iré haciendo entrevistas a personas y deportistas relacionadas con el deporte de Montornès. La idea es promocionar a los deportistas de Montornès y el deporte de Montornès. Serán preguntas de deportes y algunas para conocer a la persona.

Hoy con Carles Gil presidente del CF Montornès , que ha tenido la gentileza de colaborar en la entrevista.


1º ¿Presentate y dime como te gusta que te llamen?

- Soc Carles Gil, en aquests moments President del CF Montornès, càrrec que ocupo des de l’any 2.007.



¿ Practicas algún deporte?, ¿Cuál?
- . En aquests moments no practico cap esport. Però n'he practicat diversos, com futbol, futbol sala, balonmano, basket, tennis, ping pong, escacs i també basket. Òbviament el que més agrada és el futbol.

¿Conoces las asociaciones deportivas de Montornès?
- Si, conec totes les associacions esportives que hi ha a Montornès. No crec que faci falta especialment cap entitat esportiva en particular. En tot cas, si calgués alguna nova, ha d'haver-hi aportació de la iniciativa popular, tal com van neixer les existents actualment. L’experiència em diu que les creades artificialment sense suport popular no acaben de funcionar i per això desapareixen.


4º ¿Crees que Montornès tiene buenas instalaciones o falta
alguna? ¿Cuál?


. Si, crec que Montornès té unes molt bones instal·lacions esportives. Potser faltaria un altre pavelló cobert d'esports o similar donada la saturació del pavelló municipal d'esports. També crec que s’ha d’acostar més la zona del camp de futbol al centre del poble, amb més comunicacions. Per això proposo la construcció d’una passera per a vianants que travessi damunt del riu Mogent i que s’aboqui a la zona d’entrada al camp de futbol. Això faria que la gent de Montornès no veièssi tan lluny el camp de futbol.

5º ¿Cómo ves el nivel de los deportistas de Montornès?


-El nivell dels esportistes de Montornès per a mi cal diferenciar l'esport individual del col·lectiu. En quan a nivell individual tenim una evolució positiva, cas dels esportistes de l'atletisme Montornès i del karate Montornès. A nivell d'esport col·lectiu no estem gaire bé, sobretot en l'esport futbol tradicional donada l'existència de dues entitats esportives de futbol i serà difícil que millori per aquest motiu.

6º ¿Hay igualdad de ofertas deportivas en Montornès para los dos sexos?

-Igualtat d'oferta esportiva pels dos sexos. Jo crec que sí en cadascun del esports institucionalitzats actualment. El que passa, en el que jo conec, és que les noies no volen apuntar-se a futbol, donat que cada any el CF Montornès està obert en formar equips femenins i no hi ha iniciativa per part de les noies en apuntar-se.

7º Como presidente del CF MONTORNÈS. ¿Que objetivos te marcas en tu faena?

- Els objectius que em marco són,Consolidar el club com a referent a Montornès, tant pel que fa en la seva organització, que ha d'estar basada en un funcionament democràtic i transparent de la seva despesa i destinació de les aportacions que fan els socis; millorar les condicions de formació dels nostres esportistes amb millors formadors; fer entendre que l'esport a més de competició també inculca altres valors, com són el fet de participar (fer esport), l'esforç, la relació de grup, l'amistat, la disciplina, l'ordre, el respecte i conservació de l'entorn i de les instal·lacions esportives.

8º ¿Dime los valores que crees que deben existir en el deporte?


. Bé, crec que ho he respost en la darrera pregunta.

9º ¿Te gusta algún club de elite de cualquier deporte? ¿Y cual?

-Si es clar que m'agrada un club d’élite. El meu és el FC Barcelona.

10º ¿Quién es tu ídolo deportivo?

-No tinc a ningú en especial com a ídol. Si que he admirat a diferents esportistes. En el seu moment per la seva qualitat esportiva, a Cruyff, Maradona, Luis Enrique, ... però avui en dia admiro molt més, a tres persones que són, Messi, Iniesta i Xavi i també admiro molt a Rafa Nadal, perquè a més d'aportar la seva qualitat esportiva, aporten tots els valors que crec que ha de tenir a més un bon esportista i són els que he esmentat abans.

11º Cuando estudiabas. ¿Dime la asignatura que más te gustaba y la que menos?.

. Bé jo no he deixat mai d'estudiar, perquè si vols ser un bon professional cada dia has d'estudiar. Ara bé, suposo que et vols referir a quan estudiava al col·legi. Si és així les assignatures preferides eren les matemàtiques i la història i, la que menys m'agradava, era llengua (avui castellà, abans no hi havia català).

12º ¿Te gusta la música? Sabriás decirme una canción.

-Bé, si que m'agrada la música, tot i que em vaig quedar en els anys 80. Money de Pink Floyd.

13º ¿Te gusta el cine? ¿Qué tipo de peliculas? ¿Cuál es La última película que has visto ?

-Si, que m'agrada el cinema. Principalment les policíaques, d'aventures i de ciència ficció. No recordo quina ha estat la última que he vist.

14º ¿Dónde te gustaría ir de vacaciones?

-M'agradaria anar de vacances a un lloc on faci poc fred.

15º ¿Dime tu comida y bebida preferidas?.

-El meu menjar preferit, n’hi ha diversos, però per exemple un bon pernil serrà acompanyat d’un bon vi negre.

16º ¿Dime una frase motivadora para los deportistas de Montornès?

-Primer s'ha de fer esport i desprès competir.

17º ¿Qué recomendarias a todos los deportistas de Montornès?

-Als esportistes de Montornès els hi recomano que creguin en les entitats esportives de Montornès, que en definitiva són del poble on viuen.

Entrevista Francisco Nieto.

Imágenes  Carles Gil (pinchar en imágenes para ver mejor)

Para envio de entrevistas montornesdeportes@gmail.com

No hay comentarios: