Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

miércoles, 4 de febrero de 2015

Xerrada "Dona i Esport" 04-02-15 de la 22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2015.


Xerrada "Dona i Esport" 04-02-15 de la  22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2015.
La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i la Biblioteca de Montornès, organitzen, dins els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona i la 22ªMitja,  la xerrada titulada “Dona i esport”.


Les xerrades tindran lloc el dimecres dia 4 de febrer a les 18:30 hores a la sala d'actes de la biblioteca de Montornès.

Amb la col·laboració del Club Atletisme de Montornès i el Club de Bàsquet Vila de Montornès, es parlarà de la progressiva incorporació de la dona al món de l'esport, de la conciliació de l'esport amb la vida familiar i es donaran pautes específiques per ajudar a les dones a còrrer, realitzar activitat física continuada i, fins i tot, preparar una prova com la Mitja

L'acte contarà amb les ponències de:

Yolanda Olmos (tècnica d'igualtat de l'Ajuntament de Montornès)
Esteban Giménez (director tècnic i entrenador nacional d'atletisme del Club Atletisme Montornès)
Montse Mas (atleta del C.At. Montornès, guanyadora, entre d'altres de la Mitja Montornès 2014)
Leo García (jugadora de bàsquet del C.B.Vila Montornès)

Aquest any la Mitja Marató se celebrarà el 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Per segon any consecutiu, l'organització ha preparat actes i col·labora activament en la commemoració d'aquest dia i en la defensa dels valors que representa.

@CULIBLANCO

No hay comentarios: