Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

martes, 26 de abril de 2016

Lliurats els premis del 6º Concurs Fotogràfic de la 23ª Mitja 2016 de Montornès 25-04-16

Los ganadores

Lliurats els premis del 6º Concurs Fotogràfic de la 23ª Mitja 2016 de Montornès 25-04-16

Aquest dilluns dia 25 d’abril, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, s’han lliurat els premis de la sisena edició del Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès, amb la presència de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montornès, Maria Rosa Vinyallonga i el President del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.
Per aquesta edició del concurs s’han presentat una seixantena de fotografies, que optaven als 5 premis previstos: tres per la categoria general, un per la categoria de fotografia creativa digital i un altre per la “foto Henkel”. 

                  fb. CULIBLANCO





2º Premio general "Una altra mirada" de Sergio Pérez

El guanyador d’aquesta edició ha estat Mariano Pérez, amb la imatge titulada “me la llevo”. El segon lloc d’aquesta categoria general ha estat per Sergio Pérez, amb la fotografia titulada “una altra mirada de la victòria”. El tercer premi ha estat per Ivan Collado, amb una foto sense títol. 

En la categoria fotografia creativa digital, el guanyador ha estat també Ivan Collado i en la categoria de “foto Henkel” la guanyadora ha estat Jordina Codina, amb una imatge titulada “D’avis a nets”. Tots els guanyadors han rebut un premi en metàl·lic i un lot de productes de Henkel.

La mostra de fotografia romandrà exposada al Casal de Cultura de Montornès fins al proper 6 de maig. Es tanquen així els actes oficials d’aquesta Mitja 2016, la 23a edició, i l’organització ja ha començat a treballar en l’edició del 2017.

Foto henkel


Información entidad e imágenes entidad y @CULIBLANCO

No hay comentarios: