Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 23 de abril de 2017

Radouane Nour i Raquel Parrado, guanyadors de la 24º MITJA Montornès 23-04-17

Radouane Nour guanyador de la 24º Mitja Montornès

Radouane Nour i Raquel Parrado, guanyadors de la 24º Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. 23-04-17

 El CA La Sansi fa doblet a la Mitja,  guanyant també en equips femení.
· Mouad Mbarki i Montse Mas repeteixen triomf a la Cursa dels 6km.

Prop de 2400 atletes han pres la sortida de la 24ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i la XII Cursa dels 6km.Montornès, amb sortida conjunta des de la Zona Esportiva Les Vernedes, a Montornès del Vallès.

Raquel Parrado guanyadora de la 24º Mitja Montornès

En una cursa ràpida i sense incidents, l’atleta del CA La Sansi Radouane Nour s’ha imposat amb claredat i fent gran part del recorregut destacat i en solitari, amb un temps final de 1:10:18. En segon lloc ha arribat a meta l’atleta Club Atletisme Montornès, Elías Resina (1:13:27), que havia passat en quarta posició pel punt de retorn a La Roca del Vallès (km13) i ha avançat pel camí al tercer classificat final Jose Luís Cruz (1:13:49), del CA La Sansi. El Club Atletisme Montornès ha estat el guanyador per equips en categoria masculina, reafirmant així l’excel·lent nivell del Club organitzador de la prova.

                                                     Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO

Mouad Mbarki Club Atletisme Montornès ganador 6 km

Montse Más ganadora de los 6 km

                                         Grup de Dones del Club Atletisme Montornès

La primera dona en arribar a la meta ha estat Raquel Parrado, també del CA La Sansi, que ha fet un meritori 1:21:05 i ha rebaixat el temps de la guanyadora de la darrera edició. L’atleta Club Atletisme Montornès, Clara Angélica Esparza (1:26:30) i Marta Martín (1:28:20) han completat el podi femení de la Mitja. Les guanyadores per equips han estat les atletes del CA La Sansi, que ha arrodonit així una excel·lent actuació avui a Montornès.

Podio Masculino de los 21 km

Podio femenino de los 21 km

Mouad y Montse ganadores de los 6 km

La Cursa dels 6 km, que aquest any ha superat els 1000 inscrits, ha repetit els guanyadors de la darrera edició: Montse Mas (FC Barcelona) amb 20:12 i Mouad Mbarki (Club Atletisme Montornès) amb 18:31 han tornat a marcar distàncies des de bon començament amb la resta de corredors, guanyant clarament la prova.


Drac i Diables Montornès

Alfredo y su madre colaboradores

La cursa, darrera prova puntuable de la Challenge Diputació de Barcelona, ha transcorregut amb una climatologia favorable que convidava a gaudir del recorregut pel centre urbà de les quatre poblacions i els ambients del Baix Vallès. L’organització ha posat a disposició dels atletes 3 avituallaments en cursa, a més de Powerade i aigua, mejar de pasta i begudes CocaCola a l’arribada. A més, aquest any, per celebrar la Diada de Sant Jordi i animar als Atletes, el Drac Ceballot (de la colla de Diables de Montornès) ha estat l’encarregat de donar la sortida als atletes. La Cursa ha comptat amb animació a càrrec de la Penya PereAntons a Montornès i de ElsKeKorrenMolt de La Roca en el pas per la seva població.

 Javi Gracia

Kima con su hijo

La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a la investigació del càncer infantil a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Barelona. La recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 22 d’abril serà per Creu Roja de Granollers, per projectes socials a la comarca del Vallès. A més, a l’arribada de la Mitja, tothom que volgués es podia fer una foto simpàtica al “movimiento Piu” i l’organització donarà, per cada foto, un quilo de menjar a Càritas: s’han fet 1000 fotos, que es transformaran en una tona de menjar per l’agrupació local da Càritas.


Julio y Pedro colaboradores

Alberto Viera

Tots els participants han rebut el ja habitual lot de regals de Henkel i els serveis al corredor: massatges, guarda-roba, llar d’infants, jocs per a nens, vestidors, dutxes, ampli aparcament a tocar de la sortida i un ampli servei de seguretat i sanitari. Més de 400 persones al servei dels corredors populars: una mitja feta per atletes per atletes.



Mar del Grup de Dones Club Atletisme Montornès

Els organitzadors estan molt satisfets del resultat de la Mitja, donades les especials circumstàncies que han rodejat l’organització d’aquesta edició. Recordem que tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club i l’escola d’Atletisme, amb més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i, com s’ha vist avui, amb excel·lents resultats.


X Mini solidaria 22-04-17





Colaboradores y organizadores de la Mitja 22-04-17

Imágenes cedidas Mitja y  @CULIBLANCO

No hay comentarios: