Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 20 de abril de 2017

Xerrada de Salut i Esport en la 24ª Mitja Montornès 2017 en Montornès del Vallès 19-04-17

Miquel Pucurull 

Xerrada de Salut i Esport en la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. en Montornès del Vallès 19-04-17

 ·Aquesta tarda a la sala d'actes de la Biblioteca de Montornès ha tingut lloc la xerrada de salut i esport d'aquesta edició de la Mitja, amb la presentació del llibre "Mai no és tard", de Miquel Pucurull Fontova

La Mitja arriba aquest diumenge 23 a la seva 24 edició com a darrera proba puntuable per la Challenge de la Diputació de Barcelona. El dissabte 22, com cada any des de fa ja 10 edicions, tindrà lloc la Mini Solidària, amb recaptació íntegra per la Creu Roja de Granollers. Recordar que Henkel donarà mig euro per inscrit a la Mitja i als 6km per la investigación del cáncer infantil a Sant Joan de Déu de Barcelona i que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l'escola i club d'Atletisme de Montornès.



                                                     Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO


 José Bizarro, atleta veterà i maratonià de Montornès

 Ha obert l'acte la regidora de Cultura de Montornès, Helena Ollé que ha donat pas a Montse Marín, monitora de gent gran. 


Helena Ollé regidora de Cultura de Montornès

 José Bizarro, atleta veterà i maratonià de Montornès, ha presentat al Miquel Pucurull qui ens ha parlat de com l'esport és important per la gent gran i com l'afronta ell als seus 77 anys.
Aquesta xerrada, que ha atret a moltes persones i ha aconseguit omplir la sala, és el primer acte obert de la Mitja 2017, que demà tanca inscripcions molt a prop d'arribar als inscrits de la darrera edició.

Montse Marín, monitora de gent gran. 

            Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials.


Miquel Pucurull 

Imágenes cedidas Mitja y  @CULIBLANCO

No hay comentarios: