Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 6 de abril de 2018

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 25ªMitja Montornès 04-04-18

els participants, premiats, autoritats, patrocinadors...Imatges: Jose Maria Ramírez (AFM)

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 25ªMitja Montornès 04-04-18

· Fundació Esclerosi Múltilple , es la receptora enguany dels 0,50 euros per inscrit de Mitja i Cursa de 6km que dona Henkel.
· La recaptació de la Mini Solidària va ser íntegrament per Creu Roja Granollers
· Els primers atletes locals reben el seu reconeixement i premis dels col·laboradors.

Aquest dimecres 4 d’abril a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 25 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.


L’acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova del Vallès (Yolanda Lorenzo), alcalde de La Roca del Vallès (Carles Fernández), l’alcalde de Montmeló (Antoni Guil)  i l’alcalde de Montornès (Jose A.Montero), poblacions que organitzen la Mitja, a més de representants de Henkel i les entitats organitzadores de la Mitja.



                                                     Facebook CULIBLANCO 

                                                         Youtube CULIBLANCO

xecs - lliurament xecs - lliurament

 Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se'ls va lliurar un trofeu i regals dels col·laboradors (Running Les Franquses i Centre Mèdic La Roca). Els premiats van ser, a Mitja Marató: Alberto Viera i Begoña de Gregorio (Montornès), Héctor González i Isabel Vázquez (Montmeló),Alfonso Carretero i Silvia Cedillo (Vilanova) i Alexandre Pages i Vanessa Sancho (La Roca). A la Cursa dels 6km es premia al primer i primera local, que van ser Núria Carbonell i Eloi Cabezas, tots dos del El Club Atletisme Montornès
 

El premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès va ser per Vanessa Sancho i Alexandre Pages, que van rebre el pernill, gentilesa de Cuixots Gironella. També hi havia premi (lot de vins donació de l'Estanc La Roca) als primers locals de La Roca en passar per aquesta meta volant i que van ser pels mateixos atletes.

Aquest acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries que aquesta edició de la Mitja Montornès ha portat a terme. La donació que Henkel fa en aquesta edició per cada inscrit a la Mitja i els6km i que és destinada a la Fundació Esclerosi Multiple, va ser recollida per la seva directora executiva, Rosa Masriera, de mans de Jordi Juncà, cap de factoria de Henkel Montornès. Pel que fa a la recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar al president de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, Xavier Guàrdia, de mans del represenant del
El Club Atletisme Montornès , Alfredo Acebedo. Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 2200 euros en total, aconseguint arribar a la xifra de més de 35000 euros ja donats fins a la data a diferents projectes solidaris durant aquests catorze anys.

L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants, premiats, autoritats, patrocinadors...

Imatges: Jose Maria Ramírez (AFM)                                           



                       

Información Mitja e Imágenes  @CULIBLANCO

No hay comentarios: