jueves, 3 de mayo de 2018

Núria Gurri C.A.Montornès Campiona del Vallès en llançament de Martell per segona vegada consecutiva 01-05-18

Núria Gurri amb un llançament de 35.84 metres va revalidar ahir el seu campionat, per davant de Cristina Mañosa del C.A. Granollers, i de la seva companya de club, Carla Punzano.
Núria es va destacar des del primer llançament, amb un bon llançament de més de 34 metres, per darrere d’ella, la lluita pel segon lloc entre l'atleta del C.A. Granollers Cristina Mañosa i Carla Punzano es va decantar a favor de Cristina per tan sols 8 cm.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

L’actual subcampiona de Catalunya sub-16 en llançament de Martell, Carla Punzano, de tan sols 15 anys,  debutava en categoria absoluta amb una brillant tercera posició i una marca 34.21 metres
Dóna la casualitat que les tres atletes estan entrenades per Salvador Primo, que no podia amagar la seva satisfacció pel triplet aconseguit i  les bones actuacions en disc i javelina

En llançament de disc, excel·lent actuació de les dues llançadores de disc, Ainhoa Punzano, quarta classificada amb 22.33 metres, la seva millor marca de la temporada, i Lidia Gurri cinquena classificada amb 20 metres.
 En llançament de javelina bona actuació d'Hugo Perez amb 32.49 metres.